در اینجا 8 عادت افراد سالم را می توانید یاد بگیرید و در اولین فرصت آنها را وارد برنامه های زندگی روزانه کنید.
خوردن صبحانه: یکی از خصوصیات سالم ترین افراد پرهیز از حذف صبحانه برای جلوگیری از پرخوری در طول روز است. به علاوه مطالعات نشان می دهد بزرگسالانی که وعده صبحانه را به طور کامل مصرف می کنند، بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از افت قند خون را تجربه خواهند کرد. علاوه بر این بر طبق مطالعات، صبحانه باعث افزایش توانایی حل مساله، تمرکز بیشتر و داشتن تفکر خلاق می شود.
برنامه ریزی وعده های غذایی: افراد سالم از قبل می دانند که در طی ساعت ها و روزها و هفته های آینده چه چیزی قرار است بخورند و با برنامها ی که تعیین کرده اند می دانند که چه مواقعی می توانند میان بر بزنند، زیاده روی کنند و سپس همان کالری خارج از برنامه دریافت شده را از دست بدهند.
نوشیدن مقادیر زیاد آب: افراد سالم می دانند که نوشیدن آب کافی یکی از موثرترین راه ها برای کاهش وزن است. آنها نوشیدنی های شیرین را برای جلوگیری از چاقی و دیابت نوع دو کاملا از رژیم غذایی خود حذف می کنند. طرفداران مصرف آب، برای راحت تر نوشیدن آن، چند قطره لیمو، آب پرتقال یا آب هندوانه به آن اضافه می کنند.
شمردن کالری: هر چند کالری شماری کلیشه ای و تکراری بهنظر می رسد اما در حقیقت عادتی موثر برای حفظ وزنی متعادل است. افراد لاغر و شاد دقایقی را در روز صرف ثبت اطلاعات مفید در مورد خوراکی های مصرفی شان می نمایند، بنابراین با گرایشات مدرن خوردن بدون نگرانی مبارزه می کنند. آنها با کمک اپلیکیشن ها یا تنها با قلم و کاغذ، پیگیر مراحل پیشرفت شان هستند. در پژوهش ها ثابت شده افرادی که از یک ابزار برای پیگیری وضعیت وزن شان استفاده می کنند، بیشتر وزن کم می کنند.
ورزش منظم: افراد سالم می دانند که تنها 35 دقیقه ورزش روزانه یا حداقل برای 5 روز در هفته آنها را از افسردگی و سایر مشکلات جسمی مزمن نجات می دهد.
آفلاین شدن: افراد سالم می دانند که چک کردن مداوم ایمیل و رسانه های اجتماعی و یا استفاده دائمی از تلفن همراه راهی برای افزایش استرس و مصرف وعده های غذایی سنگین است. قطع تماس های اینترنتی حتی برای زمان های کوتاه و گذران وقت با انجام کارهای تفریحی دیگر مانند کتاب خواندن، یکی از اسرار حفظ سلامت در این افراد است.
یادگیری مهارت های جدید: مهارت های جدید قطعا یکی از موثرترین شیوه ها برای بهبود عملکرد مغز است. مهارت هایی مانند یادگیری یک زبان جدید نشانه های پیری را در افراد سالم کند می کند و حتی اثرات بیماری آلزایمر را به تاخیر می اندازد.
پرهیز از سیگار: ترک سیگار یک حرکت بزرگ برای حفظ سلامت است. تنها 20 دقیقه بعد از ترک سیگار ضربان قلب و فشار خون کاهش می یابد.