دکتر محمدرضا قوامنصیری در گفتگو با خبرنگار افزود: آقایان به این دلیل که از حجم پستان کمتری نسبت خانم ها برخوردارند، علائم ابتلا به سرطان پستان درآن ها متفاوت است و آقایان باید نشانه های این بیماری را بشناسند.
وی گفت: بروز این بیماری معمولاً بدون درد و به صورت یک توده کوچک در پستان ها قابل لمس است و هرچه پیشرفته تر باشد با علائمی دیگری نیز ازجمله خروج ترشحات چرکی وخون از نوک سینه و پوسته ریزی و زخم شدن همراه خواهد بود .
وی تشریح کرد: در مرحله ای که توده کوچک باشد و بیمار برای درمان سریعتر اقدام کند، راه درمان آن با رادیوتراپی میسر خواهد بود در غیر این صورت اگر بیماری پیشرفت کرده باشد، باید پستان به طور کامل برداشته شود، راه های درمان دیگر نظیر شیمی درمانی و دارودرمانی به صورت ترکیبی با سایر روشها و یا به تنهایی نیز در صورتی که توده کوچک بوده و بیماری پیشرفت چندانی نکرده باشد، به تشخیص پزشک در دستور کار درمان قرار خواهد گرفت.
این متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی گفت: اگرچه راه های درمان این بیماری در زنان و مردان تقریباً مشابه است اما در پاسخ به درمان پیش آگهی این بیماری در آقایان نسبت به خانم ها بیشتر است، چنان که باید گفت پس از درمان امکان برگشت بیماری بیشتر از خانم هاست.
قوام نصیری افزود: علل بروز سرطان پستان چه در خانم ها چه در آقایان هنوز به طور کامل مشخص نیست، اما عوامل مساعد کننده آن به جز در موارد ژنتیکی، آلودگی هوا، تغذیه ناسالم، استرس و موارد دیگر نقش دارد، البته اینها هنوز اثبات نشده است.
رئیس انجمن آنکولوژی ایران توصیه کرد: برای اقدام هر چه زودتر در صورت ابتلا به سرطان پستان، آقایان باید با معاینات شخصی هر چندوقت یکبار به صورت دورانی ، در صورت لمس هر گونه برجستگی در زیر پوست و یا تغییر شکل و رنگ سینه، بدون دستکاری کردن به متخصصین مراجعه کنند.