حقایقی است که شما باید قبل از ازدواج بدانید. ما در اینجا مهمترین شان را برایتان آورده ایم.
احتمال طلاق در ازدواج های بعد از 23 سالگی، کمتر است.
تحقیقات نشان داده افرادی که در سن 18 سالگی ازدواج می کنند، احتمال جدایی شان 60% بیشتر از دیگران است. اما آنهایی که تا 23 سالگی صبر می کنند، سپس وارد زندگی مشترک می شوند، احتمال طلاق شان به 30% کاهش می یابد. بنابراین برای شروع یک زندگی مشترک، زود تصمیم نگیرید.
جملات عاشقانه بیش از یک سال به طول نمی انجامد.
اگر چه روزهای ماه عسل شیرین و رمانتیک است اما این شرایط همیشگی نیست و معمولا بعد از یک سال تغییر می کند. در واقع این احساس جایش را به حس های دیگری می دهد. از آنجا که زندگی مشترک درگیری های ذهنی خود را دارد، دیگر دو طرف وقت لازم را برای این که تمام تمرکز خود را روی یک نفر و ابراز علاقه به او بگذارند، نخواهند داشت.
اگر با همسرتان دوست باشید، ازدواج موفقی خواهید داشت
برای داشتن یک ازدواج موفق، باید در وهله اول یک دوست خوب برای همسر بود. در واقع صمیمیت است که خوشبختی می آورد. به همین دلیل اگر دوست خوبی برای همسرتان باشید، مطمئنا زندگی مشترک شادی نیز خواهید داشت.
هر چه فاصله سنی کمتر باشد، احتمال جدایی نیز کمتر است
مطالعه ای که روی 3000 آمریکایی انجام شد، نشان داده که فاصله سنی نقش مهمی در موفقیت ازدواج دارد.
زوج هایی که از نظر سنی 1 سال با هم اختلاف دارند، 3% بیش از زوج های همسن در خطر جدایی به سر می برند، و به همان نسبت، اختلاف سنی 5 سال احتمال طلاق را تا 18% و 10 سال تا 39% بالا می برد.
اگر از اتفاقات خوب زندگی همسرتان شاد می شوید، رابطه موفقی دارید.
اگر شما هم به همان نسبت همسرتان، از اتفاقات خوبی که برای او رخ داده خوشحال و هیجان زده می شوید، نشان دهنده آن است که رابطه خوبی با همسرتان دارید.
به عنوان مثال، همسرتان به خانه می آید و خبرهای خوب اش را با شما نیز به اشتراک می گذارد. اگر عکس العمل شما مثبت باشد و در جواب به او بگویید: «عالیه عزیزم! من می دانستم که تو موفق می شود. تو برای این موفقیت تلاش زیادی کرده ای و نتیجه اش را هم دیدی»، ثابت کرده اید که یک زوج موفق و خوشبخت هستید. کلمات تاثیر زیادی بر نوع رابطه شما می گذارند.
اما بر عکس، اگر در جواب به همسرتان بگویید: «یعنی از این به بعد باید بیشتر کار کنی؟ آیا از پس این کار بر می آیی؟» یا این که حرف های او را نادیده بگیرید و از اتفاقاتی که در طول روز برایتان رخ داده سخن بگویید، در واقع نشان داده اید که همسرتان برای شما اهمیت زیادی ندارد.
زوج هایی که مسئولیت های خانه را تقسیم نمی کنند، به سادگی خشمگین می شوند.
بیش از 60% افرادی که در تحقیقی مورد مطالعه قرار گرفتند، بیان کردند که تقسیم کارهای خانه نقش مهمی در موفقیت یک ازدواج دارد.
به عنوان مثال آقایانی که گاهی در ظرف شستن به همسرشان کمک می کنند، رابطه بهتری با یکدیگر نسبت به آنهایی که کوچک ترین کمکی در امور خانه نمی کنند، دارند. به علاوه، با تقسیم وظایف زمان کمتری را صرف امور خانه کرده و در نتیجه وقت آزاد بیشتری را برای کنار هم بودن و لذت بردن از هم خواهند داشت.
هیچوقت همسرتان را قبل از ازدواج، به طور کامل نخواهید شناخت
شاید قبل از ازدواج همسرتان را بشناسید و از تمام برنامه های زندگی اش آگاه باشید. به عنوان مثال برنامه تلویزیونی مورد علاقه اش، مارک خمیردندان یا حتی غذای مورد علاقه و ساعت محبوب اش را بدانید اما باز هم آنطور که باید او را نمی شناسید.
اگر چه زوج هایی که مدت زمان زیادی قبل از ازدواج با هم در ارتباط بوده اند، یکدیگر را بهتر می شناسند و اعتماد به نفس بالاتری از رابطه شان دارند اما همانطور که ثابت شده، کیفیت اهمیت دارد نه کمیت. پس مهم عمق رابطه است نه مدت زمان آن.
اگر همسرتان را محک می زنید، هنوز به او اطمینان لازم را ندارید.
بسیاری از افراد قبل از ازدواج همسرانشان را امتحان می کنند. تحقیقات نشان داده افرادی که این کار را انجام می دهند، انرژی منفی زیادی را از این رابطه تجربه خواهند کرد. به عنوان مثال در نتیجه این امتحانات، آقایان
دچار افسردگی و ناراحتی و خانم ها دچار عصبانیت می شوند که در نتیجه اعتماد به نفس و شادی موجود در زندگی مشترک را از آنها می گیرد.
افرادی که متکی به همسرشان هستند، درصد خیانت شان نیز بیشتر است.
برخلاف باور عموم، خیانت در خانواده های ثروتمند و آنهایی که در آمد بالایی دارند، بیشتر از دیگر خانواده ها نیست. تحقیقاتی اخیرا صورت گرفته که ثابت کرده شخصی که از نظر مالی وابسته همسرش است(چه مرد و چه زن)، احتمال خطا و بی وفایی اش نیز بیشتر است.
زوج هایی که شکرگزار یکدیگرند، ازدواج موفق تری دارند.
حق شناسی، یکی از مهمترین عوامل ازدواج های موفق است. افرادی که از همسرشان بابت محبت هایش تشکر می کند، بر این باورند که رابطه عاطفی قدرتمندتری دارند. در واقع آنها می بینند که محبت ها و کارهایی که انجام می دهند نادیده گرفته نخواهد شد و همین احساس، پیوند دو طرف را محکم تر می کند.
کیفیت رابطه زناشویی مهم تر از کمیت آن است.
محققان تعدادی از زوج ها را به دو دسته تقسیم کردند. به مدت 90 روز، نیمی از آنها رابطه زناشویی عادی خود داشتند و نیمی دیگر دفعات آن را دو برابر کردند. در نهایت، زوج هایی که تعداد دفعات کمتری رابطه زناشویی داشته اند، خوشحال تر و راضی تر بودند. بنابراین اگر به دنبال رابطه عاطفی موفقی هستید، باید به دنبال کیفیت باشید، نه کمیت.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟