قدرت کلمات در رابطه را دست کم نگیرید!

samiira
در هر رابطه ای ممکن است پیش بیاید که هر دو طرف دیگر مراقبت کلماتی که به زبان می آورند نیستند و با حرف ها و کلمات اشتباه باعث دور شدن از یکدیگر می شوند. توصیه هایی که در زیر آمده می آموزد که چگونه گرمای یک رابطه را حفظ کرده و از رفتارها و جملاتی که باعث جدایی و شکست در روابط می شود جلوگیری کنیم.

 تمام کاری که باید در این زمینه انجام دهید رعایت ۳ قانون کلی به شرح زیر است:

هنگام صحبت درباره آرزوهای تان عبارات “نمی خواهم” و “دوست ندارم” را به کار نبرید

به زبان آوردن کلماتی چون “نمی خواهم” و “دوست ندارم” تاثیری منفی از خود بر جای می گذارند. بنابراین نباید ارزش آرزوهای تان را به کار بردن این کلمات منفی از بین ببرید. به علاوه وقتی همسرتان چنین کلماتی را از شما می شنود نمی دانند که باید چه واکنشی داشته باشند و در نتیجه کاری که در مقابل انجام می دهند مطلوب شما نخواهد بود.

غلط: نمی خوام منو کنترل کنی

درست: ازت می خوام بهم اعتماد کنی

به جای عبارت “اما” از کلمه “و” استفاده کنید

این قانون به نظر ساده می آید اما باید مدت ها آن را تمرین کنید تا بتوانید آن را در زندگی و روابط تان به کار ببرید. اما این کار ارزشش را دارد زیرا زندگی شما را از جنگ کلمات تبدیل به میدان همکاری می کند و به وضوح می توانید شاهد تغییرات در زندگی خود باشید.

غلط: درکت می کنم، اما، از تو هم می خوام منو درک کنی

درست: درکت می کنم، و، از تو هم می خوام که منو درک کنی

ارزش یک سپاسگزاری را با منفی گرایی از بین نبرید
آیا تا به حال دقت کردید بعضی ها فکر می کنند همیشه باید ناراضی باشند حتی زمانی که می خواهند از کسی سپاسگزاری کنند. مشکل این جاست که مغز این اشخاص عادت دارد با انرژی زیاد فقط به چیزهای بد واکنش نشان دهد. اگر می خواهید از کسی سپاسگزاری کنید آمیخته با شکایت و انتقاد نباشد.

غلط: نوشیدنی امروز خوشمزه بود، برعکس دیروز

درست: نوشیدنی امروز خوشمزه بود، متشکرم

معمولا اکثر ما قدرت کلمات را دست کم می گیریم و مهم تر از همه برای کار کردن روی عادت های سخن گفتنمان تنبلی می کنیم. بنابراین باید یاد بگیریم طوری صحبت کنیم که به دیگران اجازه دهیم ما را درک کنند نه این که با مشکلاتی که در اثر سوءتفاهم و به کار بردن جملات اشتباه ایجاد شده اند دست و پنجه نرم کنیم.

روش‌هایی برای افزایش مهارت‌های ارتباطی، کاریزما و خوش‌برخورد بودن …

منبع: بهداشت نیوز

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ