اختلال در عملکرد عضلات کف لگن و بروز استرس!

faateme1366
دبیر علمی اولین کنگره بین المللی فیزیوتراپی ایران گفت: اختلال عملکردی عضلات ناحیه کف لگن به ویژه در زنان پس از زایمان، علاوه بر مشکلات و عوارضی مانند عدم کنترل ادرار، سبب بروز استرس می شود.

به گزارش خبرنگار اولین کنگره بین المللی و بیست و هشتمین کنگره سالانه انجمن فیزیوتراپی ایران، دکتر جواد صراف زاده اظهار کرد:عملکرد کنترل ادرار زنان بعد از زایمان به ویژه در زایمان های سخت به علت صدمات تروماتیک، ممکن است به طور موقت دچار اشکال شود که این مساله برای زنان به ویژه در سنین پائین (25 تا 35 سال) کاملا استرس زا است و زندگی طبیعی فرد را دچار آسیب می کند.
وی افزود: این مشکلی است که چندان بروز داده نمی شود و از همین رو، آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد در صورتی که می توان با فیزیوتراپی که شامل روش های تمرین درمانی فیزیوتراپی و استفاده از برخی تجهیزات فیزیوتراپی مانند تحریکات الکتریکی است، مشکلات بسیاری از این افراد را حل کرد.
صراف زاده با عنوان این مطلب که در بیشتر مواقع این ضایعات گذرا هستند، گفت: این نوع اختلالات را می توان با مشورت فیزیوتراپیست، به همراه تمرین درمانی و تحریکات الکتریکی، برطرف کرد. همچنین، با توجه به نقش بسیار مهم فیزیوتراپی در پیشگیری از چنین مشکلات اسکلتی عضلانی، بیماران می توانند مشورت های لازم و ضروری را از فیزیوتراپیست ها دریافت کنند.
دکترای فیزیوتراپی به روند درمان این قبیل عوارض و اختلالات جسمی در کشور اشاره کرد و گفت: مراکز دانشگاهی و درمانی فیزیوتراپی در کشور وجود دارند که به طور تخصصی روی رفع مشکلات ناحیه کف لگن فعالیت دارند؛ یکی از مشکلات در این زمینه، نبود اطلاع کافی جامعه نیازمند از وجود این مراکز تخصصی فیزیوتراپی است که نیازمندان به این روش درمانی می توانند با تماس با گروه فیزیوتراپی دانشگاه ها و انجمن فیزیوتراپی ایران اطلاعات لازم را در این زمینه به دست آورند.
صراف زاده با بیان اینکه بیشتر این مراکز تخصصی فیزیوتراپی در تهران وجود دارند، افزود: انجمن فیزیوتراپی ایران با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور کلاس هایی را در خصوص آموزش روش های تخصصی فیزیوتراپی اختلالات کف لگن برای فیزیوتراپیست ها درنظرگرفته است؛ به ویژه به منظور توسعه این نوع خدمات تخصصی فیزیوتراپی در شهرستان ها، سه دوره آموزش تخصصی 10 روزه اختلالات کف لگن برای فیزیوتراپیست ها در شهرستان ها با همکاری گروه فیزیوتراپی و مرکز تحقیقات کلورکتال دانشگاه علوم پزشکی ایران در دو سال گذشته اجرا شده است.
وی همچنین از حضور صاحب نظران این رشته از کشور مختلف دنیا در اولین کنگره بین المللی فیزیوتراپی ایران خبر داد و افزود: تاکنون علاوه بر متخصصان ایرانی داخل کشور، متخصصان و صاحب نظران فیزیوتراپی و توانبخشی و رشته های علوم پزشکی مرتبط از کشورهای فرانسه، استرالیا، انگلستان، آلمان، هند و کانادا آمادگی خود را برای حضور در این کنگره بین المللی اعلام کرده اند.
صراف زاده با تاکید بر تبادل تجربیات و دانش برای ارتقای رشته فیزیوتراپی در ایران، تصریح کرد: با توجه برگزاری بیست و هفت کنگره فیزیوتراپی موفق تصمیم گرفته شد که امسال برای اولین بار این کنگره به صورت بین المللی برگزار شود.
وی شعار کنگره امسال را «پلی از تحقیقات به سوی عملکرد بالینی» عنوان کرد و گفت: هدف از انتخاب این شعار تاکید بر اهمیت نگاه بالینی در انتخاب عناوین تحقیقاتی است تا با توجه به رسالت آموزشی و ارتقای آموزش حرفه ای مراکز دانشگاهی و انجمن فیزیوتراپی ایران، موضوعات تحقیقاتی بر اساس نیاز جامعه انتخاب و ارتقای مهارت و دانش بالینی فیزیوتراپیست ها نیز در همان راستا جهت دهی شوند.
صراف زاده با اشاره به تخصصی شدن رشته فیزیوتراپی، افزود: یکی از محورهای مهم و تخصصی که در کنگره پیش رو مورد بحث قرار خواهد گرفت، موضوع «اختلات کف لگن و مشکلات بی اختیاری ادراری یا عدم کنترل ادرار» است که این مساله به ویژه در حوزه سلامت زنان در جامعه بسیار مهم است.
اولین کنگره بین المللی و بیست و هشتمین کنگره سالانه انجمن فیزیوتراپی ایران از سوم تا پنجم خردادماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ