احمدرضا طاهری در آستانه فصل گرم سال، در خصوص پوست کودکان و حساسیت بیشتر آن نسبت به بزرگسالان، اظهار کرد: آفتاب برای پوست فوایدی دارد که ما از آن بهرهمند میشویم، مانند ساخته شدن ویتامین دی بر اثر تابش آفتاب، اما برای بهرهمندی از این ویتامین لازم نیست کودک مدت زیادی را زیر تابش آفتاب سپری کند و نیازی نیست تمام بدنش زیر آفتاب باشد؛ به طور مثال در معرض قرار گرفتن سطحی کوچک از بدن مانند بازوها به مدت چند دقیقه در روز کافی است.
وی با بیان اینکه اگر کودک بیش از حد در معرض تابش آفتاب باشد، موجب آفتاب سوختگی، کک و مک یا خالهای روی پوست و در آینده پیری پوست و حتی زمینهساز بعضی از سرطانها نیز خواهد شد، افزود: با توجه به دلایل گفته شده ما توصیه میکنیم پرهیز از آفتاب صورت گیرد تا در آینده مشکلات پوستی مربوط به تابش آفتاب برای فرد به وجود نیاید.
طاهری، مراحل پرهیز از آفتاب برای کودکان را این گونه عنوان کرد: در مرحله اول توصیه ما این است که بین ساعت 10 صبح تا 14 که ساعت اوج آفتاب است، کودک در تابش مستقیم آفتاب قرار نگیرد. البته این موضوع برای بزرگترها نیز صدق میکند و در صورت خروج از منزل، در سایه حرکت کنند و پشت به آفتاب یا از لباس پوششی مناسب کودک و کلاههای لبهدار استفاده شود.
استادیار دانشکده پزشکی مشهد عنوان کرد: متخصصین پوست زمان مصرف کرم ضد آفتاب برای کودکان را از 6 ماه به بعد مجاز میدانند.spf آن نیز بین 30 تا 50 قابل قبول است.
طاهری خاطرنشان کرد: به طور کلی مصرف کرم ضد آفتاب را توصیه میکنیم و عقیده داریم فواید آن از مضراتش بیشتر است. اما برای بهرمندی کامل از آن باید منظم و در حجم کافی مصرف شود، اگر حجم استفاده شده کافی نباشد، تاثیرگذاری آن به شدت کاهش خواهد یافت.