شیردهی بیش از دو سال چه بلایی سر کودکم می آورد؟!

faateme1366
یک کارشناس طب سنتی گفت: شیردهی بیش از دو سال توصیه نمی‌شود و این امر ممکن است موجب بلادت و کندذهنی طفل شود بنابراین توصیه می‌شود قبل از دوسالگی به‌تدریج میزان شیردهی کاهش و میزان غذا افزایش یابد تا هنگام از شیر گرفتن طفل دچار مشکل نشود.

سید جواد علوی درباره طول مدت مناسب شیردهی اظهار کرد: در متون طب سنتی ایرانی طول مدت شیردهی یک سال و 9 ماه و نهایت دو سال ذکر شده است.

وی افزود: ادامه روند شیر‌دهی بیش از دو سال توصیه نمی‌شود و این امر ممکن است موجب بلادت و کند‌ذهنی طفل شود بنابراین توصیه می‌شود قبل از دوسالگی به‌تدریج میزان شیردهی کاهش و میزان غذا افزایش یابد تا هنگام از شیر گرفتن طفل دچار مشکل نشود.

مدت زمان بهینه شیردهی در دیدگاه طب نوین

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: نوزادانی که 6 ماه توسط شیر مادر تغذیه می‌شوند نسبت به نوزادانی که 3 ماه یا کمتر با شیر مادر تغذیه می‌شوند و نیز نسبت به نوزادان تغذیه‌شده با شیر‌خشک دچار عفونت گوارشی کمتری می‌شوند.

علوی بیان داشت: توقف رشد در نوزادانی که برای 6 ماه یا بیشتر توسط شیر مادر تغذیه می‌شوند در کشورهای توسعه‌یافته یا در حال توسعه دیده نشده است, تغذیه با شیر مادر از خونریزی روده نوزادان که در نوزادان تغذیه‌شده با شیر گاو قبل از 6ماهگی مشاهده می‌شود، پیشگیری می‌کند.

وی اضافه کرد: نوزادانی که به‌مدت یک سال از شیر مادر تغذیه می‌کنند، نسبت به کودکانی که از شیرخشک تغذیه می‌کنند، کمتر مبتلا به عفونت حاد می‌‌شوند؛ بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت، تغذیه با شیر مادر به‌طور انحصاری تا 6 ماه و ادامه آن کنار تغذیه تکمیلی تا دو سال باید انجام شود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ