برای کاهش وزن رژیم کم چرب نگیرید!

faateme1366
اگرچه ممکن است غیر منطقی به نظر برسد، تا حدودی به دلیل تفکر سنتی که چربی را برای سلامت انسان مضر می دانست، اما چربی در حقیقت عاملی مهم در حفظ سلامت و کاهش وزن است.

برای چند دهه گذشته، توجه ما به انواع مختلف رژیم های غذایی افزایش یافته است، زیرا سالم غذای خوردن به یکی از جریان های محبوب در جهان تبدیل شده و اطلاعات بسیاری درباره نقائص احتمالی رژیم غذایی که دنبال می کنیم، در اختیارمان قرار گرفته است. در حال حاضر، بیشتر مردم با مفاهیم پایه رژیم غذایی سالم آشنایی دارند و می توانند آنها را در وعده های غذایی روزانه خود اعمال کنند.

به گزارش”لایف هک”، یکی از رایج‌ترین جریان های سالم غذا خوردن دنبال کردن یک رژیم غذایی کم چرب است. چه در تلاش برای کاهش وزن خود بوده، یا فقط به منظور محافظت هر چه بهتر از بدن، احتمال این که خرید محصولات کم چرب را آغاز کرده باشید، زیاد است.

همان گونه که سالم غذا خوردن از محبوبیت بیشتری برخوردار می شود، می توانیم محصولات بیشتری را در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها مشاهده کنیم که برچسب «کم چرب» را یدک می کشند. با افزایش آشنایی درباره اثر مخرب چربی روی سلامت قلب و وزن انسان، ما چربی اشباع را به عنوان بزرگترین دشمن سلامت خود در نظر گرفته و با استقبال از این تغییرات غذایی به سرعت استفاده از محصولات کم چرب را در رژیم غذایی خود آغاز کردیم.

با این وجود، انتخاب های به ظاهر سالمی که انجام دادیم، ما را به افرادی سالم و با تناسب اندام مورد انتظارمان تبدیل نکرد و این شرایط موجب شد بسیاری درباره گزینه های رژیم غذایی خود تجدید نظر کنند. خیلی زود، نتایج مطالعات بسیاری نشان دادند که جریان استفاده از مواد غذایی کم چرب حتی می تواند به سود سلامت ما نباشد. افزون بر این، برخی مطالعات نشان دادند که رژیم غذایی پر چرب راه حلی سالم‌تر برای دستیابی به تناسب اندام و سلامت قلب ارائه می کند.

حقیقتی که در پس محصولات کم چرب نهفته است

حقیقت غم انگیز درباره محصولات کم چرب در فرآیند تولید آنها پنهان شده، که نیازمند جایگزین هایی برای چربی است و روش های پردازشی که زیر آنها قرار می گیرند این جایگزین ها را به محرک های چربی ترانس در بدن انسان تبدیل می کنند و از این رو، برای قلب و کلسترول ما خطرناک‌تر هستند. در اکثر موارد، مقادیر بالایی از کربوهیدارت ها به جای چربی به محصولات کم چرب افزوده می شوند، از این رو در بسیاری موارد، این محصولات حاوی کالری به مراتب بیشتری هستند که کاهش وزن را امکان پذیر نمی کند.

از سوی دیگر، مطالعه ای که در نشریه New England Journal of Medicine منتشر شد، نشان داد که یک رژیم غذایی پر چرب و کم کربوهیدارت با اختلاف بسیار برای سلامت قلب و کاهش وزن مفیدتر است.

چربی عاملی مهم برای کاهش وزن است!

اگرچه ممکن است غیر منطقی به نظر برسد، تا حدودی به دلیل تفکر سنتی که چربی را برای سلامت انسان مضر می دانست، اما چربی در حقیقت عاملی مهم در حفظ سلامت و کاهش وزن است. از آنجایی که چربی به بسیاری از فرآیندهای متابولیک کمک می کند، همه چربی هایی که مصرف می کنیم بلافاصله به ذخایر چربی اضافی در بدن تبدیل نمی شوند. افزون بر این، مصرف چربی احساس سیری برای مدت زمانی طولانی‌تر را به همراه دارد و از این رو، به پیشگیری از پرخوری و هوس های قندی که محرک افزایش چربی در بدن هستند، کمک می کند.

طی مقایسه یک رژیم غذایی کم کربوهیدارت با یک رژیم غذایی کم چرب روی کاهش وزن و سلامت فلب، پژوهشگران دریافتند که رژیم غذایی کم کربوهیدارت، با محتوای پروتیئن و چربی بالا افزایش در غلظت های کلسترول خوب (HDL) و کاهش در غلظت های تری گلیسیرید در میان سوژه هایی که یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات را دنبال می کردند، نسبت به افرادی که یک رژیم غذایی معمولی داشتند را نشان داد.

رژیم غذایی کم کربوهیدارت با محتوای بالای چربی های سالم برای شما بهتر است!

دو مطالعه که در Annals of International Medicine ارائه شدند، به مقایسه رژیم غذایی کم کربوهیدارت، چربی بالا در برابر رژیم غذایی کم چرب در زمینه کاهش وزن و سلامت قلب پرداختند. پس از گذشت یک سال، نتایج کسب شده از این دو مطالعه بهبود قابل توجه برای افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدارت، چربی بالا را دنبال می کردند را نشان دادند.

افزون بر این، مطالعه که طی یک بازه زمانی شش ساله با حضور 98 هزار 462 زن انجام شد، نشان داد که رژیم غذایی پر چرب شرکت کنندگان را در معرض ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب قرار نداده است.

همان گونه که مطالعات نشان داده اند، یک رژیم غذایی پر چرب که حاوی منابع سالم چربی و پروتئین ها است با اختلاف بسیار گزینه ای سالم‌تر و کارآمدتر برای حفظ تناسب اندام و سلامت قلب است. همچنین، یک رژیم غذایی سرشار از چربی اشباع در برابر رژیم غذایی کم چرب گزینه ای کارآمدتر برای کاهش وزن و کاهش خطر بیماری قلبی محسوب می شود، زیرا چربی اشباع به تولید کلسترول محافظ و کاهش احتمال پرخوری و هوس های غذایی کمک می کند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ