بهترین نسخه گیاهی تقویت ریشه مو

faateme1366
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص رایج‌ترین عوامل ریزش مو و راهکارهای جلوگیری از آن توضیحاتی را ارائه داد.

سفیدی و ریزش مو‌ها یکی از مشکلات عمده افراد به شمار می‌رود البته با افزایش سن احتمال سفید شدن و ریزش مو‌ها بیشتر می‌شود؛ در این جا راهکارهایی پیشنهاد می‌شود که به کمک آن‌ها می‌توان این روند را به تاخیر انداخت.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص عوامل موثر در ریزش و سفیدی مو‌ها بیان کرد: حالات روحی و عاطفی مانند ترس، استرس، مصرف کافئین و الکل، استعمال سیگار (سبب نرسیدن خون به فولیکول مو می‌شود)، اختلالات هورمونی (که در زنان در مقایسه با مردان بیشتر است) و سابقه ارثی و خانوادگی از عوامل تاثیرگذار در ریزش و سفیدی مو‌ها محسوب می‌شوند.

وی اظهار کرد: رعایت نکردن بهداشت و شستشوی مرتب موها، استرس‌های شغلی، کم خونی (این عارضه بیشتر در زنان دیده می‌شود)، کاهش زینک، مواد آلی، روی و گروه ویتامین‌های A و B در اثر زایمان، استفاده زیاد از سشوار و اتوی مو (که باعث آسیب به بافت مو و موخوره می‌شود)، مصرف بیش از حد رنگ مو، ژل و تافت‌های شیمیایی نیز ریزش و سفیدی مو‌ها را به همراه دارند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: افراد به منظور تقویت موهای خود باید کف سرشان را با روغن‌های بادام، زیتون، کَرچَک و نارگیل ماساژ دهند. همچنین اشخاصی که دچار موخوره هستند باید موهای خود را کوتاه کنند.

عظمایی تاکید کرد: مصرف ژل کتیرای طبیعی برای تقویت مو‌ها ضروری است. همچنین شانه کردن مو‌ها با شانه‌های چوبی دندانه درشت توصیه می‌شود.

وی تصریح کرد: ماساژ کف سر توسط خمیر تخم شنبلیله علاوه بر اینکه سبب قطع ریزش مو می‌شود، محرک رویش مو نیز است. همچنین قرار دادن آب پیاز به مدت ۳۰ دقیقه بر روی کف سر در افرادی که از سفیدی و ریزش مو رنج می‌برند، ضروری است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: ماساژ کف سر با ژل آلوئه ورا و نوشیدن شربت آلوئه ورا به صورت ناشتا سبب تقویت ریشه مو می‌شود. همچنین ماساژ کف سر به وسیله خمیر قرص کمر، سدر و مورد در اشخاصی که دچار سفیدی و ریزش مو هستند، مفید است.

عظمایی گیاه گزنه را در رفع ریزش مو موثر دانست و اظهار کرد: این گیاه محرک رویش مو نیز است. ماساژ موضعی کف سر با گل سرشور و حنا از ریزش مو جلوگیری کرده و باعث افزایش خون‌رسانی به فولیکول مو و محکم شدن ریشه مو می‌شود.

وی عنوان کرد: ماساژ کف سر با سیر نیز سبب افزایش خون‌رسانی به فولیکول مو و رفع چربی کف سر می‌شود. از جمله موادی که باعث تقویت، تغذیه و محرک رشد مو بوده و موجب افزایش خون رسانی به فولیکول مو می‌شود، می‌توان به آرد نخود خام، بابونه، سبوس برنج (به دلیل دارا بودن گروه ویتامین‌های B و E)، بابونه، رزماری، گل ختمی و پرسیاوشان اشاره کرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: افرادی که دچار کمبود ریز‌مغذی‌هایی مانند زینک و روی هستند برای جلوگیری از ریزش مو باید روزی یک عدد قرص زینک‌پلا‌س مصرف کنند. همچنین افرادی که قد بلند دارند بخصوص زنان باید روزانه این حرکت را انجام دهند بدین صورت که دراز کشیده و پاهایشان را در ارتفاع قرار داده تا خونرسانی به مغز بهتر صورت گیرد.

عظمایی تأکید کرد: ترکیب آرد نخود خام به همراه ترکیباتی مانند قرص کمر، سدر، مورد، گزنه، بابونه، رزماری، حنا و یک عدد تخم‌مرغ سبب رفع ریزش، محکم شدن ریشه، درخشندگی و لطافت مو می‌شود همچنین این خمیر گیاهی بهبود گردش خون را نیز به همراه دارد.

وی در خصوص طرز تهیه ترکیب ذکر شده بیان کرد: افراد برای تهیه این مخلوط باید ۴۰ گرم آرد نخود را به همراه ۵ گرم از هر یک از ترکیبات (قرص کمر، سدر، مورد، گزنه، بابونه، رزماری و حنا)، یک عدد تخم‌مرغ و کمی آب جوش با هم مخلوط کنند. سپس یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط فوق را به همراه یک عدد تخم‌مرغ و کمی آب جوش به صورت خمیر در آورده و کف سر خود را به آن آغشته کنند و پس از گذشت ۴ تا ۵ ساعت موهای خود را ابتدا با آب و سپس با شامپو به خوبی بشویند. افراد باید این ترکیب را به منظور اثربخشی بیشتر آن یک روز در میان یا هفته‌ای دو بار به کار ببرند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه استرس و اضطراب نیز نقش چشمگیری در ریزش مو دارد، عنوان کرد: افرادی که دچار ریزش مو هستند باید تا حد امکان از استرس دوری کنند. مصرف دم‌کرده سنبل‌الطیب، گل گاوزبان، میخک و بابونه نیز سبب تقویت ریشه مو و جلوگیری از ریزش آن می‌شود. سنبل‌الطیب حاوی منیزیم بوده و مصرف آن در طولانی مدت سیاه شدن موهای سفید را به همراه دارد.

عظمایی افزود: مصرف سیاه‌دانه با عسل و همچنین هلیله سیاه نیز در طولانی مدت موجب سیاه شدن مو می‌شود. افرادی که از غذاهای سرد و لبنیات بدون مصلح استفاده می‌کنند در طولانی مدت دچار سفیدی مو شده بنابراین این گروه از اشخاص باید لبنیات را همراه با مقداری پونه، نعنا، آویشن و گل سرخ مصرف کنند.

وی یادآور شد: مصرف روزانه ۳ استکان عرق چلتوک برنج بخاطر دارا بودن ویتامین‌های E و B نیز سبب تقویت ریشه مو می‌شود. عرق ۱۲ گیاه نیز نقش مؤثری در جلوگیری از ریزش مو دارد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ
نظرات

1396-03-26 - 17:05 پاسخ

سیاه بتزی هلیله سیاه هرکی بتونه بخوره من بش جایزه میدم