فرهنگ فردی زاد اظهار داشت: رونق یک کسب و کار تنها منوط به ایدههای خلاقانه نیست، بلکه استارت آپهایی که با بررسی نیاز مشتری، اقدام به ایده پردازی میکنند از درصد موفقیت بیشتری برخوردار هستند.
فردی زاد ادامه داد: جذابیت و کارآمدی یک محصول یا خدمت را شما مشخص نمیکنید چراکه اگر مشتری متعهد به استفاده از آن نباشد آن محصول به سرعت از بازار حذف خواهد شد، دنیای تجارت جای آزمون خطا نیست و کوچک ترین اشتباه میتواند با قهر مشتری همراه باشد به همین دلیل پیش از تشکیل اتاق فکر و طراحی ایده، باید اقدام به نیازسنجی بازار و صحبت با مراجعه کنندگان کرد.
وی با اشاره به اینکه نیازسنجی مشتری نقشه راه و استراتژی ورود به بازار را مشخص میکند، افزود: اساس موفقیت یک کسب و کار در توسعه محصول و تبدیل کردن آن به یک نیاز است، اما رسیدن به این نقطه مستلزم شناسایی و درک صحیح از خواستههای مراجعه کنندگان است، استارت آپهای موفق همواره تلاش میکنند با توسعه محصولات خود باعث تحت تأثیر قرار دادن مشتریان شوند که البته همین امر مشتریان احتمالی را به مراجعه کنندگان دائمی تبدیل خواهد کرد.
این مشاور کارآفرینی ابراز کرد: امروزه کارآفرینان برتر و صاحبان شرکتهای بزرگ همواره به مدیران میانی و حتی کارمندان خود تاکید میکنند که اگر از مشتریان مراقبت نکنید دیگران این کار را انجام میدهند و بر همین اساس تمام استراتژی تجارت برپایه مراقبت و حفظ مشتری پایه ریزی میشود.
فردی زاد خاطرنشان کرد: در راهاندازی یک استارت اپ تکیه کردن به شانس نمیتواند عامل موفقیت باشد؛ زیرا شانس یک اتفاق پیشبینینشده است، اما انجام دادن ریسکهای حساب شده همان چیزی است که زندگی را هیجانانگیز میکند و برای افرادی که به این سبک زندگی علاقه دارند، استارتاپ بهترین فعالیتی است که میتوانند انجام دهند.