این بیماری درمانناپذیر یک دهم افراد بالای ۶۵ سال را درگیر میکند و به همین دلیل تحقیقات علمی گستردهای برای درمان آن انجام گرفته و نتایج این تحقیق میتواند امیدوارکننده باشد.
بیماران مبتلا به آلزایمر در معرض فزآینده خطر ابتلا به صرع هستند اما اکثریت آنان دچار حمله با علائم قابل توجه نمیشوند. همچنین تحقیقات نشان میدهد در بسیاری از چنین بیمارانی فعالیت مغزی صرعمانند تشخیص داده نمیشود و احتمالا به برخی علائم شناختی منجر میشود که بیماران تجربه میکنند.
گروهی از متخصصان دانشکده پزشکی هاروارد به بررسی روی داروی ضد صرع پرداختند تا مشخص شود آیا این دارو میتواند روی فعالیت مغز بیماران مبتلا به آلزایمر تاثیر داشته باشد.
داروی بررسی شده لوتیراستام (LEV) است که معمولا در درمان صرع استفاده میشود. این دارو پیش از این روی موشهای مبتلا به آلزایمر بررسی شده و نشان دهنده تاثیر مثبت آن در عادی کردن فعالیت مغزی آنها بوده است.
همچنین مطالعات پیشین حاکی از آن است که دوز پایین این دارو میتواند قدرت حافظه را در افرادی با نارسایی خفیف شناختی تقویت کند.
به گزارش مدیکال نیوزتودی، اکنون محققان به انجام تست نهایی این دارو در بیماران مبتلا به آلزایمر پرداختهاند که نتایج به دست آمده آن امیدبخش بوده است.