نتایج نهایی انتخابات نظام پزشکی ، در به روز رسانی های همین صفحه، اعلام خواهد شد.
نتایج اولیه ی رسمی انتخابات نظام پزشکی سال 96 به شرح زیر می باشد:
در حوزه دندانپزشکی:
فرزین سرکارات
علی یزدانی
داروسازی:
جمشید سلام زاده و مسعود جلال
لیسانسهای پروانه دار:
مجید حسن قمی
ماما:
ناهید خداکرمی
علوم آزمایشگاهی:
محمد وجگانی
پزشکان:
علی اصغر پیوندی
ایرج فاضل
فتاحی
مصطفی معین
علیرضا سلیمی
علی دباغ
شاهرخ خوش سیرت
محمد حسین بدخش
رحمت الله حافظی
تقی نوربخش
نتایح انتخابات نظام پزشکی 96 شیراز:
میرا وفایی سی سخت ۶۴۱ رای، سید علیرضا مصباحی ۶۰۴ ، لاله تدین کازرونی ۴۹۴ رای، سعید شاقاسمی، مهرداد سالاری ۴۶۵ رای،مائده حاجی آقایی ۴۳۰ رای، مهرداد امیرآبادی ۳۹۰ رای، علیرضا شکیبافرد ۳۸۹ رای، مهدی رضائی ۳۸۳ رای،مسعود شفیعی ۳۷۵ رای، نوید ناصری ۱۶۹ رای، کوروش افشینپور ۱۲۹ رای، غلامرضا دهقانزاده ۱۶۰ رای، سعید سوریان ۱۴۳ رای داروساز، ابراهیم حیاتی ۵۶ رای، شکوفه اژدری ۴۹ رای، احمد موذنزاده ۱۴۳ بهعنوان اعضای اصلی و فرزاد ضیاء ۳۵۷ رای، رامین اسدالهی با ۳۳۶ رای، سید منیرالدین دبیری با ۳۱۶ رای، امیر عزمی با ۱۲۶ رای، مهدی امانت با ۵۶ رای، محمدحسین معتضدیان با ۲۶ ، وحیده اطمینان با ۴۶ رای و عبدالحمید مصلینژاد با ۵۷ رای
نتایج انتخابات نظام پزشکی 96 اهواز:
در گروه شغلی داروسازی:
دکتر حسین حیدری کایدان
دکتر منصور آرزومند
-در گروه شغلی دندانپزشکی:
دکتر محمود جهانگیرنژاد
دکتر علی زارعی
-در گروه شغلی علوم آزمایشگاهی:
دکتر مالک کنانی
-در گروه شغلی مامایی:
دکتر سیمین منتظری
-در گروه شغلی کارشناسان پروانه دار:
دکتر محمد پوراعتضاد
-در گروه شغلی پزشکی:
دکتر کریم مولا هویزه
دکتر بیژن کیخائی دهدزی
دکتر خشایار اعتمادی
دکتر غلامرضا خاتمی نیا
دکتر اسماعیل ایدنی
دکتر ایرج نظری
دکتر حبیب حی بر
دکتر خالد حمید
دکتر سید محمد صالحی بهبهانی
دکتر محمد فکور
دکتر علی جواهرفروش زاده
دکتر نوذر درستان
دکتر شکرالله سلمان زاده
دکتر بهمن کدخدائی
دکتر امیر دیبایی
دکتر فریده مرمضی
دکتر ابوذر نریمانی
دکتر فرهاد ابول نژادیان- دکتر شهنام عسکرپور
دکتر عبدالعزیز فقهی
دکتر فرهاد سلطانی
دکتر آرش فروزان
دکتر شهرام باقری
دکتر بهمن سیستانی
دکتر فرشاد روانشادی
دکتر وحیده ذاکر حسینی
دکترعلی ولی منش
دکترعلی خسروی
دکترمحمد مومنی
دکتررضا همتی
دکتر احسان اکبری
دکترمهوش زرگر
دکترعلی اکبر صابری
دکترافشین فلاحت کار
دکتر حسن برزگری
دکترمحمدعلی شیخی
دکتر مهران احمدی بلوطکی- دکتر ابوالقاسم ابنیایی
دکتر امیرآب آب زاده
دکتر مهراب اسدپور
دکتر آرش اعتمادی
دکتر پویان علوی نژاد- دکتر سید پرویز صالحی
دکتر زهره استاد چینی گر
دکتر ساسان آریافر
دکتر آسیه مهرامیری
دکتر رضوان یزدان پرست
دکتر کاوه همدانی
دکتر علیرضا منصوری
دکتر کوشا پورریاحی
دکتر لطیف نوری
دکتر داود دالکی نژاد
نتایج نظام پزشکی 96 تبریز:
پزشکان:
عطاءالله ابراهیم ادهمی، رضا ریختهگر غیاثی، علی هاشمزاده، شهرام دبیری اسکویی، سعید پناهی، رضایت پرویزی، امرالله میرگلوی بیات، علیرضا علاء، سید وحید سید حسینی قزلجه، علیرضا نجفی
دندانپزشکان:
اسرافیل بالایی و سید امین موسوی قاضی کندی، از بین داروسازان، حجتالله یزدانشناس و محمدرضا سیاهی شادباد
فارغالتحصیلان علوم آزمایشگاهی:
سعید شبستری خیابانی
فارغالتحصیلان مامائی:
عارفه پور علینژاد
پروانهداران گروه پزشکی:
علی برزگر عنصرودی
نتایج نظام پزشکی 96 ایلام:
دکتر عباداله فلاحی، دکتر موسی میرزایی، دکتر حسن نورمحمدی، دکتر جواد پیرانی، دکتر قیصر کشاورز، دکتر قباد آبانگاه، دکتر روح اله همتی، دکتر مالک علی محمدی، دکتر علیرضا رمضانی و دکتر آرش رحمتیان
زمان اعلام نتایج انتخابات نظام پزشکی 96:
رئیس ستاد مرکزی اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور، گفت: نتایج انتخابات نظام پزشکی در تهران و سایر استان ها، تا بعد از ظهر شنبه مشخص می شود.
به دنبال پایان زمان برگزاری انتخابات نظام پزشکی، شمارش آرا در محل های اخذ رای گیری آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد.
به احتمال زیاد، شمارش آرای تهران زمان بیشتری می برد و بعد از نتایج کشوری اعلام خواهد شد.
هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی سال 96 برگزار شد.رای گیری الکترونیکی در این دوره از انتخابات نظام پزشکی،لغو شد.
در اطلاعیه مشترک هیات نظارت و هیات اجرایی هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی آمده است:« علیرغم تلاشهای تیم فنی، به علت اختلالات فنی پیش آمده در ابزارهای رمز نگاری پیشرفته سامانه انتخابات، براساس تصمیم مشترک هیات اجرایی و هیات نظارت برای حفظ و صیانت از آرا، فرآیند رایگیری الکترونیک ملغی گردید و رای گیری در ٢٠٠ حوزه انتخابیه در سراسر کشور به صورت حضوری و طبق برنامه پیش میرود.
باتوجه به ملغی شدن انتخابات الکترونیک، فرآیند رای گیری حضوری تا ساعت 22 تمدید شد و رای گیری در این ساعت به پایان رسید.
زمان انتخابات نظام پزشکی سال 96:
دکتر محمد آقاجانی در نشستی خبری اعلام کرد: تاریخ برگزاری هفتمین دوره از انتخابات نظام پزشکی سال 96،جمعه 30 تیرماه خواهد بود.زمان شرکت در انتخابات نظام پزشکی سال 96 از ساعت 8صبح تا 8شب در 200 حوزه اعلام شده است.
باید توجه کرد که سازمان نظام پزشکی یکی از بزرگترین و قدیمیترین سازمانهای غیردولتی ایران است که تاریخچه آن به سال 1335 یعنی بیش از 60 سال پیش برمیگردد و بعد از انقلاب اسلامی این هفتمین دوره است که انتخابات این سازمان را برگزار میکنیم.
وی با بیان اینکه این سازمان دارای 250 هزار عضو در گروههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، علوم آزمایشگاهی، مامایی و لیسانسهای پروانهدار است، افزود: قانون نظام پزشکی حدود هشت بار مورد بازنگری قرار گرفته که آخرینش مربوط به سال 1383 بوده است. در این قانون اعتلای ارزشهای اخلاقی و اسلامی در امور پزشکی، تلاش در جهت اصلاح و پیشبرد امور پزشکی، حفظ حقوق بیماران و حمایت از حقوق صنفی و… جز اهداف نظام پزشکی قرار گرفتهاند که در این بین دو هدف اصلی یعنی حفظ حقوق جامعه و سلامت مردم و توجه به حقوق صنفی گروه پزشکی و اعتلای آن مهمتر بوده و تأثیر نظام پزشکی را مضاعف میکند.
آقاجانی با تأکید بر لزوم ایفای این نقش دوسویه از سوی سازمان نظام پزشکی گفت: اگر این سازمان نتواند تعادلی را میان این دو نقش ایجاد کند و به یک سمت گرایش بیشتری داشته باشد تأثیر منفی بر جایگاه و وجهه این سازمان وارد میشود و ارزش آن در نظام سلامت کاهش خواهد یافت.
وی ادامه داد: بر این اساس انتخاب افراد شاخص، هوشمند، دلسوز و باتجربه در حوزه سیاستگذاری سلامت میتواند منجر به اعتلای این سازمان شود. چرا که اگر در نظام پزشکی افراد شاخص و عالم حضور داشته باشند این سازمان میتواند پرداخت هزینههای پزشکی و پرداخت از جیب مردم را کنترل کند.
تعداد شرکت کنندگان در انتخابات نظام پزشکی 96:
آقاجانی با اشاره به رشد 9 درصدی تأیید صلاحیتها در این دوره نسبت به دوره گذشته، گفت: حدود 5176 نفر در شش گروه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، مامایی، علوم آزمایشگاهی و لیسانسهای دارای پروانه به عنوان کاندیدهای احراز صلاحیت شده در این انتخابات حضور دارند. همچنین تعداد شرکتکنندگان واجد شرایط 250 هزار نفر در این 6 گروه است.
زمان اعلام رییس کل سازمان نظام پزشکی:
به گفته معاون وزیر بهداشت، هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی با تلاش جدی هیأتهای نظارت و اجرایی در زمان مقرر آغاز خواهد شد و بعد از تشکیل هیأتهای مدیره، شورای عالی نظام پزشکی تشکیل میشود و نهایتاً رئیس کل نظام پزشکی را انتخاب میکنند. طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار است رئیس کل نظام پزشکی کشور در شهریورماه و در روز پزشک انتخاب و اعلام شود.
آقاجانی با بیان اینکه این دوره از انتخابات به دو شکل حضوری و الکترونیک برای افزایش مشارکت و دقت نظر برگزار میشود، گفت: زمان تبلیغات کاندیداها 8 صبح روز پنجشنبه، 29 تیرماه به پایان میرسد. در عین حال پیشبینی میکنیم که در این دوره انتخابات پرشورتری را نسبت به دورههای گذشته در پیش داشته باشیم.
جزئیات فرآیند انتخابات هفتمین دوره نظام پزشکی
معاون درمان وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه هر یک از شرکت کنندگان تنها میتوانند در شهرستان محل اشتغال خودشان رأی دهند، گفت: هر یک از گروههای پزشکی هم به کاندیداهای همگروه خودشان میتوانند رأی دهند.
وی به نحوه شرکت در انتخابات الکترونیک نظام پزشکی اشاره و اظهار کرد: در روز انتخابات اعضای نظام پزشکی کد ملی 10 رقمی خود را از طریق تلفن همراهشان به شماره 2000190 ارسال کنند و بعد از آن یک کد 12 رقمی دریافت میکنند، سپس با ورود به سامانه الکترونیک انتخابات نظام پزشکی و وارد کردن کد 12 رقمی میتوانند به صورت الکترونیک رأی خود را ارائه دهند. همچنین برای شرکت در انتخابات به صورت حضوری لازم است که کارت نظام پزشکی و یکی از مدارکی که نشان دهنده اشتغال آنها در آن حوزه است را به همراه داشته باشند.
آقاجانی ادامه داد: توصیه میکنم تا فرصت باقیست همکاران قبل از انتخابات، کد تأییدیه تلفن همراهشان را دریافت کنند تا بتوانند در انتخابات الکترونیک شرکت کنند. همچنین از ساعت 8 صبح جمعه شرکت کنندگان و کاندیداها میتوانند سوالات و یا مشکلات خود را با شماره 81454700 مطرح کنند.
وی همچنین گفت: همکارانی که محل خدمت و اشتغالشان در سامانه نادرست ثبت شده است اگر نتوانستند از فرصت یک هفتهای برای اصلاح آن استفاده کنند، باید به صورتی حضوری در انتخابات شرکت کنند و لازم است که کارت نظام پزشکی و یکی از مدارک پنجگانهای که دلالت بر اشتغالشان در آن شهر است را به همراه داشته باشند.
نتایج انتخابات نظام پزشکی 96
آقاجانی با بیان اینکه نتایج اصلی انتخابات در روز 31 تیرماه اعلام میشود، گفت: همکاران باید توجه کنند که هیچ کس نمیتواند به جای شخص دیگری رأی دهد مگر اینکه تلفن همراه و اطلاعات شخصی او را در اختیار داشته باشد. بنابراین هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد و نه وزارت بهداشت، نه نظام پزشکی و نه هیچ مرجع دیگری نمیتواند به جای افراد در انتخابات شرکت کند چرا که تمهیدات پیچیدهای برای امنیت انتخابات الکترونیک اندیشیده شده و سازمان پدافند غیرعامل در این زمینه با وزارت بهداشت همکاری میکند و امنیت انتخابات و محرمانه بودن آرا را تضمین کرده است.
وی درباره نحوه رأی دادن دستیاران علوم پزشکی گفت: دستیاران گروه علوم پزشکی میتوانند در محل تحصیل خود رأی دهند و اطلاعاتشان در سامانه الکترونیک بارگذاری شده است. حال اگر به هر دلیلی اطلاعاتشان کامل نبود با در دست داشتن کارت دستیاری و یا گواهی دانشگاه در صحن میتوانند به صورت حضوری رأی خود را به صندوق بیاندازند.
نحوه ی رسیدگی به شکایات انتخابات نظام پزشکی 96:
هیأت نظارت در شهرستانها وجود دارد و شکایات را رسیدگی میکند در عین حال جمعبندی نهایی شکایات در هیأت نظارت مرکزی در تهران انجام میشود.
رئیس ستاد اجرایی هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی با بیان اینکه در انتخابات رأی وکالتی معنا ندارد، گفت: انتخابات الکترونیک این امکان را ایجاد کرده که هر کسی از هر نقطهای بتواند در انتخابات شرکت کند. همچنین صندوق سیار هم برای چند حوزه خاص در دو یا چند شهرستان در نظر گرفته میشود.
آقاجانی با بیان اینکه پاتولوژیستها هم میتوانند یا در گروه علوم پزشکی یا در گروه علوم آزمایشگاهی رأی دهند، ادامه داد: افراد تازه فارغالتحصیل شده که هنوز پروانه دریافت نکردهاند اگر مشغول به کار شده باشند میتوانند با ارائه حکم کارگزینی و یا مدرکی که نشان دهنده اشتغالشان باشد در انتخابات شرکت کنند.
رئیس ستاد اجرایی هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی با تأکید بر اینکه تمهیداتی را در سامانه ایجاد کردهایم تا افراد نتوانند به صورت دوگانه رأی دهند، گفت: برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک میتواند هزینههای غیرمستقیم را کاهش دهد. به عنوان مثال در این انتخابات 250 هزار سفر بین شهری که قرار بود برای رأی دادن الکترونیکی انجام شود حذف میشوند.
نحوه ی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی از زبان رئیس هیات اجرایی:
جعفریان رئیس هیات اجرایی هفتمین انتخابات نظام پزشکی در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: انتخابات نظام پزشکی یک هیات نظارت مرکزی و ستاد اجرایی دارد که در این انتخابات ۲۰۰ حوزه در کل کشور مشغول به اخذ آرای پزشکان هستند.
وی بیان کرد: ما ناظر رای گیری الکترونیکی نبوده بلکه کار ما اجرای رای گیری به صورت حضوری است, تمام تمهیدات لازم برای رای گیری حضوری را آماده کرده ایم.
جعفریان ادامه داد: اگر افراد چهار مدرک نامبرده را به همراه داشته باشند می توانند به صورت حضوری در شهر تهران رای گیری کنند و در این جهت هیچ مشکلی وجود ندارد، سامانه های تایید به درستی در حال انجام هستند.
وی عنوان کرد: با پیامی که از سوی وزارت بهداشت به پزشکان ارسال شده است و در آن رای گیری به صورت الکترونیکی را ملغی اعلام کرده است بنابراین آرایی که به صورت الکترونیکی اخذ شده از درجه اعتبار ساقط و تنها آرای حضوری شمرده می شوند.
جعفریان تاکید کرد: ابطال انتخابات در جریان انجام آن موضوعیت ندارد و ما موظف بوده که اطلاع رسانی های لازم را انجام دهیم و هیات نظارت در آخر تصمیم گیری نهایی را می کند.
رئیس هیات اجرایی هفتمین انتخابات نظام پزشکی ادامه داد: تعیین کننده سلامت انتخابات هیات نظارت بر انتخابات است و اگر کسی درخواست ابطال آرا را داشته و یا ابهامی در این زمینه دارد هیات نظارت مرکزی باید به آن را رسیدگی کند و مستند آن قانون نظام پزشکی و آئین نامه اجرایی انتخابات است.
وی ادامه داد: مرجع پیگیری هیات نظارت بر انتخابات است و در این زمینه باید آئین نامه ای پیش بینی شده باشد؛ هر انتخاباتی باید ساز و کاری داشته باشد و ما این رویداد را تا آخر پیش می بریم و آن را تا پایان زمان پیش بینی شده اخذ رای انجام می دهیم.
جعفریان ادامه داد: اگر کسی اعتراضی داشته باشد به آن رسیدگی می شود و سازمان نظام پزشکی قانون مصوب مجلس دارد و دارای ساز و کار مشخصی است.
رئیس هیات اجرایی هفتمین انتخابات نظام پزشکی تاکید کرد: با توجه به ملغی بودن رای گیری الکترونیکی انتظار داریم پزشکان بیشتری برای رای دادن حضوری مراجعه کنند به همین جهت همه امکانات لازم را فراهم کرده ایم.
وی گفت: رای افراد به صورت الکترونیکی ثبت می شود و فرد جایی دیگر نمی تواند در انتخابات شرکت کند.
جعفریان یاد آور شد: در برخی از موارد تخلف تبلیغاتی در روز رای گیری گزارش شده است؛ تعداد تعرفه از 5 هزار گذشته و مقدار برگ تعرفه به اندازه واجدان شرایط موجود است.
منبع:ایسنا