متخصصان پوست می گویند که ممکن است سلولیت ۹۰ درصد زنان را تحت تاثیر قرار دهد. سلولیت می تواند به صورت فرورفتگی یا پوستی شبیه پوست پرتقال بروز کند و تنها زمانی قابل مشاهده است که پوست فشرده شود. اما این عارضه در برخی افراد بسیار مشهود است به طوری که سطح بزرگی از پوست را برآمدگی های عمیق و چین و چروک می پوشاند. در حالی که سلولیت اکثرا بر روی ران و قسمت تحتانی بدن بروز می کند، گاهی بر روی شکم، بازو و سینهها نیز پدیدار می شود.
توصیه ھای زیر به کاھش ظاھر پوست پرتقالی در طول زمان کمک می کند:
ورزش های هوازی: در رفع سلولیت موثراست. بیشتر به انجام ورزشھایی بپردازید که روی قسمت ران تمرکز دارند مثل پیاده روی، دوچرخه سواری، دویدن.
نوشیدن آب: پیشگیری بھتر از درمان است. آب پوست شما را ھیدراته نگه می دارد و سموم را دفع می کند. روزانه ۱ و نیم لیتر آب بنوشید.
مصرف غذاهای حاوی لسیتین: این مواد غذایی را به صورت روزانه مصرف کنید زیرا باعث استحکام جداره سلولھا می شود. تخم مرغ، سیب، سویا، اسفناج، گل کلم، بادام زمینی و کاھو موادغذایی غنی از لسیتین ھستند.
مصرف کافی پروتئین: باعث تقویت و تسریع ساخت کلاژن و الاستین می شود که از تشکیل سلولیت جلوگیری می کنند. گوشتھای کم چرب، مغزھا، حبوبات و شیر کمچربی را فراموش نکنید.
استفاده از کرمھای ضد سلولیت: اگر ھربار که استحمام می کنید از این کرم ها استفاده کنید، جریان خون در ناحیه درگیر با سلولیت بیشتر شده و به رفع سلولیت کمک می کند.
بالا رفتن از پله ها: به افزایش جریان خون کمک می کند.
مصرف ماھی: روغن موجود در ماھی از آسیب رسیدن به جداره سلولھای پوستی جلوگیری می کند. سعی کنید در ھفته حداقل یک بار ماھی بخورید.
اجتناب از لبنیات پرچرب: لبنیات پرچرب مثل خامه، کره و پنیر خامهای سرشار از اسیدھای چرب اشباع ھستند و شکستن آنھا برای بدن بسیار دشوارتر است. تا جای ممکن از مصرفشان خودداری کنید.
کاهش مصرف کیک و فست فودها: غذاھای چرب و فراوری شده می توانند باعث ایجاد سلولیت گردند آنهم با افزایش ذخیره چربی در بدن.
مصرف کافی میوه و سبزی: این محصولات غنی از فیبر و آب ھستند و برخی از انواع آنھا مثل کرفس، پرتقال، گریپ فروت، ھلو و آلو که قند کمتر و فیبر بیشتری دارند به بقیه ارجحیت دارند.