5خوراکی خوشمزه و روزانه برای کاهش قند خون!

faateme1366
قند خون بالا یا هایپرگلیسمی، زمانی اتفاق می‌افتد که گلوکز زیادی در جریان خون وجود داشته باشد.خوشبختانه با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان به‌طور طبیعی قند خون را کنترل کرد که در ادامه می خوانید.

به دلیل نوسانات سطح قند، بسیاری از ما هایپرگلیسمی را در طول روز تجربه می‌کنیم. وقتی غذا می‌خوریم، سطح قند خون افزایش می‌یابد و با جذب گلوکز به حالت تعادل بازمی‌گردد، اما اگر قند خون دوباره کاهش پیدا نکند، به مشکلات پیچیده‌ای مثل سکته، نارسایی ارگان‌ها و دیابت منجر می‌شود. خوشبختانه با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان به‌طور طبیعی قند خون را کنترل کرد:

سیر

ترکیبات موجود در سیر، علاوه بر این که در جلوگیری از بیماری‌های قلبی، مبارزه با عفونت و کاهش ریسک سرطان نقش دارند، با جلوگیری از عملکرد کبد در غیرفعال کردن انسولین، موجب افزایش انسولین خون می‌شوند. سیر با افزایش ترشح انسولین و نیز افزایش حساسیت بدن به این ماده ـ که مسئول انتقال گلوکز به سلول‌هاست ـ گلوکز خون را کاهش می‌دهد.

زنجبیل

زنجبیل که یک درمان شناخته شده برای سرماخوردگی، سردرد، حالت تهوع و آرتروز به شمار می‌آید، به میزان موثری در کاهش قند خون نقش دارد. زنجبیل با افزایش حساسیت نسبت به انسولین، جذب گلوکز از خون را افزایش و قند خون را کاهش می‌دهد. یک راه خوب برای افزایش دریافت زنجبیل، مصرف چای زنجبیل است.

دانه شنبلیله

دانه شنبلیله، علاوه بر سایر تاثیرات مفید مثل مقابله با سرطان، کاهش دردهای بدنی، مقابله با عفونت و کاهش کلسترول در کنترل قند خون نیز موثر است. تحقیقات نشان می‌دهد این ماده غذایی می‌تواند به‌میزان چشمگیری سطح گلوکز خون را کاهش دهد. می‌توانید این دانه‌ها را به صورت پودر شده روی
غذا بپاشید.

سرکه سیب

محققان بر این باورند که سرکه سیب می‌تواند برخی آنزیم‌های گوارشی مسئول شکستن کربوهیدرات‌ها به قند را غیرفعال کرده، از افزایش قند خون جلوگیری کند. سرکه سیب همچنین حساسیت به انسولین را افزایش می‌دهد و جذب گلوکز از خون را تسهیل می‌کند.

دارچین
دارچین که نقش شناخته شده‌ای در کاهش قند خون دارد، با تقلید از انسولین و افزایش انتقال گلوکز به سلول‌ها به کاهش قند خون کمک کرده و با دیابت مقابله می‌کند. همچنین دارچین با افزایش حساسیت به انسولین، قند خون را کاهش می‌دهد. توجه داشته باشید، مصرف زیاد دارچین (بیش از شش گرم در روز) می‌تواند مضر باشد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ