پروین منصوری – متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه زخمها مشکل عمده جهان هستند، اظهار داشت: در آمریکا زخمها بیشتر از بیماریها مردم را درگیر میکند، و مسولان سلامت کشورها در این باره معضلاتی زیادی دارند بنابراین روشها و راهکارهای جدید همیشه مدنظر است.
دبیر علمی و بالینی دومین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با اشاره به استفاده از لیرزهای جدید؛ درباره انواع روشهای بهبود زخمها توضیح داد: پوستهای که از کشاله ران برداشته میشود شاید بیمار را در آینده دچار مشکل کند، بنابراین روشهای جدید برداشتن به صورت سوزنی به وسیله دستگاههای جدید مطرح است.
منصوری با بیان اینکه آنقدر در حیطه زخم در دنیا مطالب جدید وجود دارد، گفت: همچنین علت شیوع زخمها در دنیا به خاطر افزایش سن مردم است، در تمام کشورها به دلیل سن بالا؛ افراد دچار زخم بستر، دیابت و تداخلات درمانی میشوند که از دلایل ایجاد زخم است.
دبیر علمی و بالینی دومین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از علتهای شیوع زخم؛ حوادثی چون رخدادهای تروریستی و جنگها است.
همچنین بشردوست – جانشین دبیر علمی حوزه بالینی دومین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت نیز در این نشست خبری با اشاره به چالشهای درمان بیماران مبتلا به زخم اظهار داشت: این کار باید به صورت تیمی و بالینی صورت پذیرد، که دو فاکتور مهم در کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت مطرح میشود تا ارتباط با علوم پایه و مطالعات حیوانی را استفاده کنیم تا ارتباطی به مطالعات انسانی ایجاد شود.
جانشین دبیر علمی حوزه بالینی دومین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت ادامه داد: ما درمانهایی را دنبال میکنیم که بالاترین کیفیت درمانی را با کمترین صدمات برای بیمار داشته باشد که این درمانها مبتنی بر شواهد خواهند بود؛ همچنین در بحث اخلاق پزشکی قدمی جلوتر در این کنگره خواهیم برداشت.
بشردوست به درمانهای طب سنتی نیز گریزی زد و گفت: در این کنگره اساتید طب سنتی حضور خواهند یافت تا با استفاده از شواهد علمی طب سنتی، در بهبود زخم بیماران اقدام شود.
همچنین حسین زاده – عضو هیت علمی جهاد دانشگاهی و جانشین دبیر علمی حوزه بالینی دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت نیز در این نشست خبری بر استفاده از جداسازی مواد عصارهها در ترمیم زخمها تاکید کرد.