برای افزایش انرژی و احساس شادابی در فصلهای سرد سال ساعتهای بیشتری از روز را در مقابل تابش نور خورشید سپری کنید، پیاده روی روزانه یکی از بهترین راهکارها برای جلوگیری از بروز افسردگی فصلی است.
انجام ورزش در فضای باز نیز میتواند سبب تولید هورمون شادی دربدن و محافظت در مقابل ابتلا به بیماریها شود، ورزشهای کششی، ماساژ، یوگا و دوچرخه سواری افزون بر تقویت ماهیچهها سبب دریافت اکسیژن بیشتر توسط بدن و جلوگیری از بروز افسردگی میشوند.
درفصلهای سرد سال دنیایی از میوه و خوراکیهای متنوع و مفید برای سلامت بدن وجود دارد که میتواند سبب بهبود خلق و خو و نیز جلوگیری از بروز اختلالهای عصبی در افراد شود.
نوشیدن آب و نوشیدنیهای گیاهی از جمله چای سبز و بابونه یا قهوه و شکلات داغ نیز میتواند سبب احساس شادی در افراد شود.
خوردن صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی در ماههای سرد سال است و کارشناسان توصیه میکنند خوراکیهای مغذی شامل مواد پروتئینی، چون تخم مرغ، شیر و لبنیات، نان حاوی سبوس، عسل ارگانیک، کره بادام زمینی، بلغور جوی دوسر، مقداری شکلات تلخ، میوه تازه و دانههای غلات درآن وجود داشته باشد.
مصرف دانههای آجیل، چون پسته، بادام درختی، قندق، گردو و بادام زمینی افزون بر تقویت سیستم ایمنی بدن سبب جلوگیری از بروز افسردگی و مشکلاتی، چون ریزش مو و بروز چین و چروک در صورت افراد شود.
از جمله دیگر مواد غذایی مفید برای بدن درفصلهای سرد سال ماهی و خوراکهای دریایی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ است که سبب تقویت سیستم ایمنی و حفظ تراکم بافت استخوانی بدن میشود.
مصرف مکملهای ویتامینی حاوی زینک، ویتامین C، D و منیزیم تحت نظارت پزشک نیز برای افزایش انرژی و مقاومت بدن در مقابل عوامل بیماریزا در فصلهای سرد سال میتواند بسیار مفید باشد.
خواب به اندازه نیز یکی دیگر از راهکارهای حفظ سلامت و افزایش انرژی در فصلهای سرد سال است. هرشب به میزان ۸ ساعت استراحت کنید تا درصبح انرژی کافی برای انجام فعالیتهای روزمره خود را پیدا کنید.
خوراکیهای حاوی مواد پروبیوتیک، چون ماست، دوغ و نیز خوراکیهای سرشار از آنتی اکسیدان، چون انواع توت نیز میتواند مانع از ابتلا به سرما خوردگی و آنفلوآنزا در افراد و ضعف سیستم ایمنی بدن شود.
با رعایت راهکارهای فوق میتوانید حتی در سردترین روزهای سال با انرژی بالا به فعالیت بپردازید و زمستانی بدون ابتلا به بیماریهای فصلی را پشت سر بگذارید.