ابراهیم صادقی با انتقاد از تبلیغات نادرست در خصوص ژلهای سفیدکننده دندان، اظهار کرد: این تبلیغات متاسفانه یک امر اشتباه را رواج میدهند و حتی در برخی موارد باعث حساس کردن دندانها و وارد کردن آسیبهای طولانی مدت به دندانهای مصرف کنندگان میشوند.
وی در خصوص عوارض استفاده از خمیردندان و پودرهای سفید کننده دندانها گفت: تنها استفاده از محصولات با نشان و مورد تأیید معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت بلامانع است.
صادقی خاطرنشان کرد: ساییده شدن بیش از حد دندانها باعث حساس شدن دندانها خواهد شد و در مواردی فرد مجبور به عصبکشی آن دندان خواهد شد. بنابراین باید توجه داشت که استفاده بیش از حد از این پودرها و ژلهای سفیدکننده به مرور زمینه ترک خوردگی و شکستگی دندان را فراهم خواهد کرد.
این متخصص رادیولوژی فک و صورت گفت: اگر افراد به دنبال سفید کردن دندانهای خود هستند، بهتر است با مراجعه به دندانپزشک و استفاده از روشهایی مانند بلیچینگ این کار را انجام دهند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه لق شدن دندانها در بزرگسالی باید جدی گرفته شود، تصریح کرد: افراد با بیماریهای زمینهای مانند دیابت و بیماریهای قلبی بیشتر در معرض خطر لقشدگی دندانها هستند.
صادقی، پلاک باکتریال و جرم دندان، تغذیه نامناسب، ارث و عدم رعایت بهداشت دهان را عامل لقشدگی دندانها در بزرگسالی دانست و گفت: بروز لق شدگی دندان هنگامی است که جرم و پلاک باکتریال، تا حد نسبتا زیادی نسوج نگه دارنده دندان را تخریب کنند.
این متخصص رادیولوژی فک و صورت خاطرنشان کرد: بسیاری از لق شدنهای دندان بعد از اتمام درمان ارتودنسی کم میشود و دندان از حالت لقی خارج و محکم خواهد شد.