خداحافظی همیشگی با میگرن!

faateme1366
میگرن سردرد شدیدی است که معمولاً به صورت ضربه و تپش در سر نمایان می‌شود و براحتی ساعت‌ها و حتی روزها فرد را درگیر و او را از انجام امور روزمره خود ناتوان می‌کند.

گاهی حملات میگرن آن قدر شدید می‌شود که فرد برای رهایی از درد حتی مجبور می‌شود به اورژانس مراجعه کند.

متخصصان معتقدند، یکی از شایع‌ترین علل مراجعات به اورژانس، درخواست رهایی از درد ناشی از میگرن در کوتاه‌ترین زمان است. بنابراین درمان و کنترل این درد فوق‌العاده مهم است. اما نکته‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد، استفاده از داروها و روش هایی است که کمترین عارضه را برای بیمار به همراه داشته باشد، به همین دلیل متخصصان همواره به‌دنبال دستیابی به بهترین و کم عارضه‌ترین شیوه درمانی هستند.
دکتر بهمن غیوران معتقد است، می‌توان برای همیشه از سردرد‌های میگرنی خداحافظی کرد. این فوق تخصص جراحی پلاستیک جمجمه و صورت در حاشیه کنگره بین‌المللی بزرگان جراحی پلاستیک و زیبایی این موضوع را چنین توضیح می‌دهد: حق هر فردی است که بدون درد زندگی کند و از زندگی عادی و طبیعی برخوردار باشد. در علم پزشکی تلاش شده با درمان بیماری‌ها شرایط یک زندگی طبیعی و بدون درد برای همه فراهم شود.
رئیس کنگره بین‌المللی بزرگان جراحی پلاستیک با تأکید بر اینکه می‌توان میگرن را درمان کرد به «ایران» می‌گوید: برای درمان میگرن تکنیک‌های مختلفی وجود دارد. از این‌رو در نخستین گام باید منشأ بروز درد بدرستی شناسایی شود. پس از آن با توجه به‌دلیل بروز درد، با استفاده از تکنیک مناسب عامل ایجاد‌کننده درد را خنثی کرد.دکتر غیوران که یکی از برجسته‌ترین جراحان پلاستیک جهان است و در امریکا اقامت دارد، به دعوت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی به ایران آمده تا تجربیات و روش‌های نوین خود را در اختیار پزشکان ایرانی قرار دهد.


او ادامه می‌دهد: درد میگرن از نقاط مختلفی آغاز می‌شود. در برخی این درد از پیشانی و در بیماری دیگر از جمجمه آغاز می‌شود. گروه دیگری از مبتلایان هم شروع درد را از پشت سر یا پشت گردن عنوان می‌کنند. بنابراین تحت بی‌حسی موضعی، با ایجاد یک شکاف کوچک، عامل تحریک عصب را برمی‌داریم. گاهی این عامل یک قسمت کوچک از عضله پیشانی است که عصب را تحریک می‌کند، در چنین شرایطی باید بخش کوچکی از عضلات پیشانی را برداشت یا آن را قطع کرد.
این عضله‌ها همان عضلاتی است که اصطلاحاً عضله اخم نامیده می‌شود. گاهی هم باید عصب ناحیه پیشانی یا عصب ناحیه پشت سر را فلج کرد یا با قطع برخی شریان‌ها، فشار را از روی این اعصاب برداشت.


دکتر غیوران خاطرنشان می‌کند: این عمل بسیار سبک و سرپایی است و در بیشتر موارد عمل جراحی با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. این درحالی است که حدود 90درصد بیمارانی که با این تکنیک عمل جراحی شده‌اند برای همیشه با درد میگرن خداحافظی کرده‌اند. در مابقی بیماران هم حداقل بیش از 50 درصد درد، کاهش یافته است. در این دسته از بیماران مبدأ بروز درد میگرن چند ناحیه است به همین دلیل با یک جراحی درمان نمی‌شوند معمولاً این بیماران پس از دو یا سه عمل سرپایی بهبود می‌یابند.
وی در خاتمه با تأکید بر اینکه خود را ایرانی می‌داند، می‌گوید: این تکنیک‌ها نتیجه 17 سال تلاش من در این زمینه است که حاضرم آن را در اختیار پزشکان وطنم قرار دهم.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ
نظرات

1396-08-19 - 19:20 پاسخ

بر اثر خشکی مویرگ های داخل بینی و برخورد هوای سرد با صورت مویرگها و عضلات اطراف که دچار انقباظ و انبساط شدن در اثر حرارت داخل و انتهای بینی و خشک شدن سطح مویرگها این درد ایجاد میشه و گسترش و ادامه پیدا می کنه کافیه داخل بینی را چندین بار با اب خنک شستشو داد و چندین بار اب به داخل بینی بالا کشید و به بیرون فین کرد این رطوبت باعث ایجاد نو نیازی به قطع و عمل و برداشتن عضله ی پیشانی نیسترمی مویرگ ها و از بین رفتن درد میگرن میشه