چرا همیشه احساس گرسنگی می کنیم؟

تمام وقت احساس می کنید گرسنه هستید؟ سطوح استرس، سبک زندگی و سایر عوامل ممکن است در این قضیه دخیل باشند.

علل پنهان گرسنگی:

تمرین سخت و سنگین در ورزشگاه یا باردار بودن و انجام فعالیت از مهمترین نکاتی است که می توانید در افزایش اشتها مشاهده کنید. گرسنگی یک نیاز فیزیولوژیکی برای  به دست آوردن کالری، آب و نمک است و از طریق ترکیبی از عوامل، از جمله رژیم غذایی، هورمون های اشتها و عوامل عاطفی مانند استرس دور می شود. از بین بردن اشتهای زیاد مهم است، زیرا گرسنگی بیش از حد می تواند شما را به مسائل جسمی و روحی مربوط به سلامتی برساند.

کمبود آب و خشکی بدن:

کمبود آب بدن معمولا احساس گرسنگی خفیف را ایجاد می کند؛ مگر زمانی که بدن واقعا نیاز به مایعات دارد. هیپوتالاموس، بخشی از مغز است که اشتها و تشنگی را تنظیم می کند. هنگامی که کم آبی بدن تنظیم می شود، سیم ها از هیپوتالاموس عبور می کنند و منجر به گرفتن یک کیسه تراشه می شود، زمانی که شما واقعا نیاز به آب دارید. توصیه می شود برای جلوگیری از این اتفاق از اول صبح نوشیدن آب شروع شود. اگر احساس گرسنگی می کنید 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا گرسنگی شما کاهش یابد.

خواب طولانی:

 دو هورمون مرتبط با اشتها شروع به کار می کنند. خواب بیش از حد می تواند منجر به افزایش سطح گرلین شوند. گرلین هورمونی است که باعث اشتها و همچنین کاهش سطوح لپتین، می شود که هورمونی است که موجب احساس پریشانی می شود و باعث می شود سیستم بدن تمایل بیشتری به کربوهیدرات و قند پیدا کند، حتی اگر شما واقعا گرسنه نباشید. هدف 7 تا 8 ساعت خواب شبانه است. کربوهیدرات ساده، نوعی کربوهیدرات است که در غذاهای شیرین، آرد سفید مانند شیرینی و آب نبات ها یافت می شود و سطح قند خون را به سرعت افزایش می دهد و پس از آن از بین می رود. کاهش قند خون باعث ایجاد گرسنگی شدید برای مصرف کربوهیدراتهای شیرین تر می شود. میوه ای که حاوی مقدار زیادی فیبر است، بادام، سیب، تخم چیا و پسته، گزینه های سالمی هستند که از گرسنگی جلوگیری می کنند.

استرس:

هنگامی که شما در حال تنش هستید، بدن تولید هورمون استرس آدرنالین و کورتیزول را افزایش می دهد. سطح بالایی از این هورمون ها سیستم را تخریب می کنند تا بدن فکر کند که تحت حمله است و نیاز به انرژی دارد، بنابراین اشتهای شما شروع به کار می کند. استرس همچنین باعث کاهش سطح سروتونین های شیمیایی مغز می شود. یوگا و رفت و آمد های دوستانه گزینه ی خوبی برای کمک به این مسأله است.

شما باید پروتئین بیشتری بخورید:

پروتئین نه تنها در معده شما تحریک می شود و احساسات را تحریک می کند، بلکه نشان داده شده است که یک اثر سرکوب کننده در اشتها دارد. هدف این است که حداقل 46 گرم پروتئین در روز (بهترین منابع: ماست چکیده، تخم مرغ، گوشت بدون چربی و دانه های کامل)، مصرف شود که به ویژه  برای زنان بین 19 و 70 سال است. برای مردان، این مقدار 56 گرم در روز است.

شما چربی کافی ندارید:

درست مانند پروتئین، چربی های غیر اشباع نیز به احساسات تنبلی مرتبط است. اضافه کردن چربی به وعده های غذایی خود به صورت روغن، آجیل و دانه، و آووکادو توصیه می شود که بزرگسالان باید مصرف چربی خود را تا 20 تا 35 درصد کل کالری روزانه خود محدود کنند.

غذای شما کامل نیست:

هورمون گورنین گرلین باعث اشتها می شود. گرلین همچنین باعث می شود که دستگاه گوارش انتظار غذای بیشتر را داشته باشد. به عنوان یک قاعده کلی، سعی کنید بیش از 4 تا 5 ساعت بین وعده های غذایی فاصله نگذارید. حتی اگر شما از صبحانه نفرت دارید، در یک ساعت از بیداری چیزی مثل ماست، کره بادام زمینی و تکه های سیب، یا شیرینی را میل کنید.

غذا خوردن بر اساس تبلیغات اینترنتی و تلویزیون:

تبلیغات تلویزیون وآگهی های طولانی مدت برای غذاهای فست فودی با تصاویری از مواد غذایی که در زندگی ما نقش بازی می کنند. نشان داده شده است که فقط نگاه کردن به مواد غذایی باعث افزایش سطح گرلین، هورمون گرسنگی می شود. عطرهای خوشایند غذا یک واکنش فیزیولوژیک غیر ارادی را تحریک می کنند؛ دهان به بزاق می افتد و معده برای خوردن آماده می شود.

شما مواد غذایی خود را انتخاب می کنید:

سعی کنید غذا را به آرامی بخورید، هر نوشیدنی را دوست داشته باشید و از لذت بردن از یک وعده غذایی خوب استفاده کنید. سپس حداقل 20 دقیقه صبر کنید تا تصمیم بگیرید که آیا واقعا نیاز به غذای دیگری دارید یا نه.

 مصرف داروهای خاص:

همان داروهایی که ممکن است به طور منظم برای درمان یک بیماری سالم مصرف کنید، همچنین می تواند شما را برای رفتن به طرف یخچال تحریک کنند. داروهای ضد افسردگی و همچنین کورتیکواستروئیدها مانند پردنیزولون که برای سیستم ایمنی به علت آلرژی، آسم، بیماری التهابی روده مانند بیماری کرون و برخی از سرطان ها) تجویز می شوند از این دسته هستند.

برگردان: عرب زاده

بعد از دو سه ساعت غذا خوردن دوباره گرسنه میشم

هرگونه کپی برداری و استفاده از این مطلب با ذکر نام و منبع الو دکتر مجاز می باشد


آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ