۱۲ نوع ماده غذایی موثر در مقابله با سرطان

mousavi
تعادل در رژیم غذایی، یک سلاح بسیار مهم در مبارزه با هر کدام از بیماری های مزمن از جمله سرطان است. چون نه تنها باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان ها می شود، بلکه شانس بقا را در کسانی که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند، بیشتر می کند.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از  canceractiveاینطور ثابت شده که غذاهای سالم به احتمال زیاد بیشتر از داروهای شیمیایی موثرند و دارای مزایای اپی ژنیک قوی و ثابت شده اند. در اینجا ۱۲ نوع ماده غذایی موثر در مقابله با سرطان بیشتر معرفی شده است:

سیر: آلیسین موجود در سیر برای جلوگیری از گسترش سرطان مفید است. ضمن این که به عنوان یک آنتی بیوتیک در بدن عمل می کند و خاصیت ضد التهابی دارد. سلنیوم، تریپتوفان و سایر مواد فعال مبتنی بر گوگرد در این خوراکی منجر به حمله به سلول های سرطانی می شود.

چغندر: حاوی آنتوسیانین است که نشان داده شده به مبارزه با سلول های سرطانی می رود و مصرف آن ارتباط تنگاتنگی با کاهش خطر ابتلا به سرطان خون و مغز دارد.

حبوبات: انواع حبوبات که منابع عمده پروتئین های گیاهی محسوب می شوند، و فیبر بالای موجود در آنها علاوه بر این که منجر به کاهش سطح قند خون می شود، با کاهش خطر ابتلا به سرطان ها ارتباط دارد.

ماهی های روغنی: ماهی های روغن یدارای زنجیره طولانی اسیدهای چرب امگا ۳ است که اثرات قدرتمند ضد التهابی در بدن دارد. روغن ماهی همچنین حاوی ویتامین آ است، یکی از مهمترین ویتامین ها در مبارزه با سرطان. ارتباط مصرف منظم روغن ماهی با کاهش خطر ابتلا به سرطان های پروستات، سینه، و روده بزرگ ثابت شده است.

کاروتنوئیدهای هویج، فلفل و سبزی: سبزیجاتی مانند هویج، فلفل قرمز و زرد، کلم پیچ، اسفناج، سیب زمینی شیرین و .. حاوی کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن هستند که در بدن به ویتامین آ تبدیل می شوند و ثابت شده اثرات ضد سرطان دارند.

زنجبیل: زنجبیل خام حاوی مزایای بسیار مهم در مبارزه با سرطان است و یک محصول مفید ضد التهابی در بدن به شما می رود. مصرف منظم زنجبیل با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده ارتباط دارد، منجر به کاهش سطح قند خون می شود و در برابر سرطان های پروستات، سینه و خون نیز محافظت ایجاد می کند.

دانه ها: انواع دانه ها مانند دانه آفتاب گردان، دانه کدوتنبل، دانه کنجد و … حاوی روغن های مفید و ویتامین و فیبر برای تقویت باکتری های مفید روده هستند. ضمن این که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.

آجیل: انواع آجیل بخصوص گردو و بادام حاوی مواد ضد سرطان بسیار قوی و آنتی اکسیدان ها بعلاوه اسیدهای چرب امگا ۳ برای کاهش سطح التهاب در بدن هستند.

قارچ: شواهد نشان می دهد مصرف منظم قارچ علاوه بر این که تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، حاوی مواد تشکیل دهنده ضد سرطان بوده و حتی برخی از انواع آن اثرات دارویی دارد.

گوجه فرنگی: تحقیقات محققان دانشگاه هاروارد نشان داده که مصرف منظم گوجه فرنگی به خاطر وجود لیکوپن در آن، منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، ریه، روده بزرگ، دهانه رحم و سینه می شود.

سبزیجات برگ سبز: این سبزیجات حاوی فولات، بیوتین، کولین، اینوزیتول، نیاسین و ویتامین ب ۱۲ است که در مبارزه با سرطان بسیار موثر واقع می شود. نیاسین در کشتن سلول های سرطانی نقش اساسی دارد. همچنین مصرف این سبزیجات طول عمر را در بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ افزایش می دهد.

کلم بروکلی: مانند سایر سبزیجات برگ سبز، حاوی فیبر برای از بین بردن سموم بدن است. مصرف منظم کلم بروکلی با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، پروستات، سرطان مغز و سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.

منبع: آوای سلامت

برای مبارزه با انواع سرطان ها چه بخوریم ؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ