با این رژیم غذایی هرگز سرما نمی خورید!

sahar.d
فصل بهار در راه است و تغییرات دمایی ناگهانی این فصل سبب سرماخوردگی بدموقع می شود. در این مطلب رژیم غذایی را به شما معرفی می کنیم که با مصرف آن هرگز سرما نمی خورید.

سرماخوردگی در بهار از آزاردهنده ترین مشکلات این فصل است اما می توان با رعایت کردن برخی نکات و داشن رژیم غذایی مناسب که شامل آنتی اکسیدان ها و ضد عفونی کننده ها باشد بدن شما را در مقابل بیماری ها مقاوم کرده و از سرماخوردگی جلوگیری می کند. این مطلب را بخوانید تا با رژیم غذایی که با آن هرگز سرما نمی خورید آشنا شوید.

زنجبیل

همه ما زنجبیل را به عنوان یک گیاه با خاصیت ضددرد معده و ضدتهوع می شناسیم در حالی که برای کاهش شدت علایم سرماخوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را می توان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنی ها به کار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می کند.

همیشه سیربخورید

سیر را برای طعم دادن به غذاها، به خصوص سوپ، می توانید استفاده کنید. این گیاه با خاصیت ضدمیکروبی، از شدت یافتن بیماری هایی با منشاء ویروسی و باکتریایی جلوگیری خواهدکرد.

موا غذایی حاوی روی

برای تامین عنصر روی مورد نیاز برای بدن خود می توانید مواد غذایی ای همچون نخود فرنگی، قارچ، لوبیا، عدس، اسفناج، کلم بروکلی، تخمه کدو، جو دو سر، ماهی، خرچنگ، مرغ، جگر گوساله را در رژیم غذایی روزانه تان بگنجانید.

چای گرم بنوشید

چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن ترکیب هایی با خاصیت آنتی اکسیدانی، به کاهش علایم تنفسی سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می کنند. اگر این نوشیدنی ها را با عسل و کمی آبلیموی تازه میل کنید، این خاصیت چند برابر خواهد شد.

سوپ مرغ 

خوردن مواد غذایی آبکی در دوران سرماخوردگی آب و موادمغذی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد. در این میان سوپ مرغ یکی از بهترین هاست زیرا بررسی ها نشان داده اند ایمنی بدن را افزایش می دهد و از گرفتگی راه های بویایی و ابتلا به عفونت های باکتریایی و ویروسی جلوگیری می کند.

محصولات پروبیوتیک

توصیه می‌شود در رژیم غذایی خود محصولات و یا مکمل‌های حاوی مواد پروبیوتیکی را لحاظ کنید. این مواد برای سلامتی شما مفید هستند. چرا که Lactobacillus موجود در مواد پروبیوتیکی خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی و دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد. طبق تحقیقاتی که توسط آقای مایکل گلیسون استاد بیو ورزش در دانشگاه لوهوربورو انگلستان صورت گرفته است؛ افرادی که از محصولات پروبیوتیک استفاده می‌کنند ۴۲ درصد احتمال ابتلا به سرماخوردگی در آنها نسبت به اشخاصی که این مواد را در رژیم غذایی خود ندارند، کاهش می‌یابد.

سبزیجات و آب سبزیجات 

خوردن انواع سالاد به کوتاه شدن دوره نقاهت بعد از یک آنفلوانزای سخت کمک خواهدکرد. می توانید آب سبزی های تازه را هم بگیرید و با هم مخلوط و میل کنید. با این کار سیستم ایمنی بدن تقویت می شود. آب سبزی هایی مانند هویج، گوجه فرنگی و حتی کرفس از بهترین هاست.

اضافه کردن ریشه گون به سوپ

مطالعات نشان می‌دهد که اضافه کردن ریشه گون به سوپ و مصرف آن، می‌تواند گلبول‌های سفید را فعال کند. این گلبول‌های سفید هستند که با ویروس‌ها مبارزه می‌کنند. کارشناسان معتقدند که با فعال‌تر شدن گلبول‌های سفید در خون، احتمال سرما خوردن افراد کاهش خواهد یافت. دکتر هارویتز می‌گوید:«گون با بدن‌مان به خوبی سازگاری دارد. از این رو اگر بتوانیم آن را روزانه مصرف کنید، می‌توانید از فواید آن نیز بهره‌مند شوید» وی معتقد است که می‌توان ریشه گون را به صورت سبزی خوراکی به سوپ خود اضافه کنید. گون (Astragalus) از تیره نخود است. گون‌ها گیاهانی یک‌ساله یا دائمی هستند که در ایران بیش از ۸۰۰ گونه از آن‌ها می‌روید.

درمان گیاهی و فوق‌العاده سرماخوردگی

طرز تهیه ی بخور صورت برای درمان سرماخوردگی و سرفه

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ