با آب معدنی هایی که به پلاستیک آلوده هستد آشنا شوید!

parya
اخیر در تحقیقاتی که بر روی آب معدنی های شرکت های مختلف صورت گرفته، مشاهده شده است که در تعداد بسیاری از آن ها اجزای پلاستیکی وجود دارند.

آب معدنی از جمله محصولاتی است که طرفداران بسیاری را دارد، بسیاری از خریداران به دلایل مختلف از جمله شوری و یا سنگینی آب شرب، از آب های معدنی استفاده می کنند. آب معدنی در مسافرت ها و مجالس نیز کاربرد دارد اما جالب است بدانید کهبسیاری از این آب معدنی ها آلوده هستند و استفاده از آن ها توصیه نمی شود. در این مقاله با آب معدنی هایی که به پلاستیک آلوده هستد آشنا شوید! 

 آب معدنی های آلوده به پلاستیک

بعد از اینکه تحقیق جدیدی روی بطری‌های چند شرکت معروف تولیدکننده آب بسته‌بندی شده نشان داد که بیش ۹۰درصد آنها شامل اجزای ریز پلاستیک بودند، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که قرار است خطرات نوشیدن آب از بطری را بررسی کنند.
در این تحقیق ۲۵۹ بطری آب ۱۱ مارک مختلف در ۹ کشور بررسی شده‌اند و مشخص شده به ازای هر لیتر آب ۳۲۵ نوع پلاستیک مختلف در بطری وجود دارد که تعداد این پلاستیک‌ها در برخی مواقع به ۱۰۰۰ پلاستیک در لیتر هم می‌رسید.

از ۲۵۹ بطری که آزمایش شدند فقط ۱۷ بطری اصلا پلاستیک نداشتند.

در این تحقیق که به سفارش یک تیم دانشگاهی به دانشگاه نیویورک انجام شده دانشمندان متوجه شدند که ۲ برابر میزان مشاهده شده در تحقیقات قبلی در آب بطری پلاستیک وجود دارد. پلی پروپیلن همان پلاستیکی که برای ساخت در بطری‌ها استفاده می‌شود به بیشترین میزان در آب‌های بسته‌بندی شده وجود دارد.

نام برندهای آب معدنی که در این تحقیق بررسی شد به این شکل بود: آکوآ، آکوآفینا (پپسی)، بیسلری، داسانی( کوکا کولا)، اپورا (پپسی)، اویان، گرولشتاینر، میبالا، نستله، سن پلگرینو و واهاها.

یکی از سخنگویان سازمان جهانی بهداشت در این رابطه گفت که با اینکه هنوز مدرکی از آسیب واردن شدن به بدن انسان توسط بطری‌های پلاستیکی وجود ندارد اما جای نگرانی وجود دارد. قرار است سازمان جهانی بهداشت روی این تحقیقات یک ارزیابی ریسک انجام دهد.

در همین زمینه تحقیق دیگری هم درباره بطری‌های پلاستیکی در آمریکا انجام شد که تحقیقات مشابهی هم داشت. یکی از محققان اصلی این تحقیق در این رابطه گفت: میکروفیبرهای پلاستیکی به راحتی در هوا جابه‌جا می‌شوند، قطعا این اتفاق هم نه تنها بیرونکارخانه‌ها بلکه داخل کارخانه‌ها رخ می‌دهد.

یکی دیگر از اجرا کننده‌های این تحقیق هم گفت که آلوده بودن آب بطری به دلیل اینکه مردم به خاطر آنها پول بیشتری می‌دهند درست نیست.

برخی شرکت‌های تولیدکننده آب بسته‌بندی هم به نتایج این تحقیقات واکنش نشان دادند، شرکت‌های نستله و دانونه از نوع انجام آزمایش انتقاد کردند، کوکاکولا به بی بی سی گفت که روش‌های سختگیرانه‌ای برای تمیز کردن آب دارد اما فیبرها می‌توانند در هر صورتی وارد آب شوند و سخنگوی شرکت گرولشتاینر هم اعلام کرد که نمی‌تواند این را رد کند که از شیوه بسته‌بندی یا هوا پلاستیکها وارد آب بسته‌بندی شده بشوند.‌‌‌

مزایا و معایب آب معدنی

آیا واقعا آب معدنی سرطان زاست؟!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ