درمان قطعی آفت

faateme1366
اگر هرازگاهی دچار آفت می شوید و درد عجیب و بیش از حد آن آزارتان می دهد وقت آن رسیده که درمان های بهتری را امتحان کنید. برای اینکه بتوانید به درمان قطعی و بی خطر فکر کنید، این مطلب را بخوانید. این گیاهان شما را از درد آفت نجات می دهد.

 به کدام زخم ها آفت گفته می شود؟

آفت دهانی یک بیماری دردناک و عود کننده مخاط دهان بوده که به صورت زخم‌های کوچک و بزرگ، گرد و کم عمق هستند که در داخل دهان شکل می‌گیرند. آفت های دهانی زخم‌های دردناکی هستند که درون دهان و اغلب در پایه لثه، درون گونه‌ها یا لب‌ها، روی کام نرم یا روی زبان به وجود می‌آیند. مکانیسم دقیق ایجاد آفت هنوز به درستی روشن نیست اما به نظر می‌رسد واکنش‌های ایمنی بدن بیمار در ایجاد آن دخیل باشد.

چرا آفت می زنیم؟

کمبود ویتامین B12، آهن، اسید فولیک، ‌کلسیم و به خصوص ویتامین C نقش موثری در بروز آفت دارند همچنین اختلالات هورمونی در زنان، عصبانیت و استعمال سیگار و کمبود تغذیه‌ای و حساسیت‌های غذایی نسبت به موادی مانند چیپس، بادمجان و مغزهایی مانند گردو و پسته از علل ایجاد آفت شمرده می‌شوند.

این گل را قرقره کنید

دمنوش گل‌همیشه بهار/ مریم گلی را می‌توانید به صورت دهان شویه نیز این دمنوش را قرقره کنید. برای تهیه دمنوش کمی از گیاه خشک را در آب بجوشانید. برای دهان شویه صبر کنید دمنوش سرد شود و پس از آن قرقره کنید.

ماست خور حرفه ای شوید

ماست درمان مؤثری برای آفت دهان است. خوردن ماست دوبار در روز یا خوردن ترکیب موز و ماست برای صبحانه در بهبود آفت مفید است. پنیر محلی نیز مفید است.

یک داروی مهم

گلنار فارسی یکی از مهم‌ترین داروها برای درمان آفت است همچنین ترکیب گل بنفشه همراه با سماق و جوش شیرین تأثیر بسزایی در درمان آفت دارد. مصرف مازو نیز نقش موثری در ترمیم بافت دارد.

نارگیل دوست دارید؟

از شیرنارگیل به عنوان دهان شویه، ۳ تا ۴ بار در روز استفاده کنید و تا بهبودی زخم‌ها ادامه دهید. می‌توانید مقدار کمی عسل را با شیرِنارگیل مخلوط کنید و از آن برای دهان‌شویه استفاده کنید.

نوشیدنی مقوی

به طور روزانه دوغ مصرف کنید. دوغ یکی از مؤثرترین روش‌های درمان آفت است.

آب درمانی کنید

 به طور متناوب با آب سرد و گرم دهان را شستشو دهید. هر بار دو فنجان آب کافی است (یکی سرد، دیگری گرم). این درمان بسیار ساده و در دسترس است.

درمان خوش خوراک

خوردن آب شاه‌توت، راه درمانی دیگری است که باعث کاهش درد و تحریک زخم‌های دهانی می‌شود.

محلولی برای شستشو

یک قاشق از تخم گشنیز را در مقداری آب بجوشانید، پس از سرد شدن محلول، به عنوان دهان شویه از آن استفاده کنید. این کار را ۳ تا ۴ بار و تا بهبود زخم‌ها ادامه دهید.

کمی متفاوت تر

آب آلوئه ورا را ۲ تا ۳ بار در روز قرقره کنید و تا بهبودی زخم ها ادامه دهید.

مستقیم وارد عمل شوید

روغن درخت چای را مستقیما بر روی زخم‌ها قراردهید. مهم است که این کار را پیش از خواب در شب انجام دهید. راه دیگر این است که ۳ تا ۴ بار در روز آن را در محل زخم‌ها قراردهید. می‌توانید روغن درخت چای را با آب گرم و نمک مخلوط کنید و مخلوط را به عنوان دهان شویه استفاده کنید.

این نکته ها را به یاد داشته باشید

افراد مبتلا به آفت باید از غذاهای اسیدی، قندی و همچنین مصرف ادویه‌جات تند اجتناب کنند همچنین رعایت بهداشت دهان و دندان نیز سبب تسریع فرآیند درمان می‌شود. از دیگر گزینه‌های مفید برای رفع این عارضه دردناک مصرف لبنیات مانند ماست و دوغ است.

درمان آفت دهان با چند ترفند طب سنتی!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ