راه های برای از بین بردن بوی بد سیر از دهان

parya
اگر از علاقمندان به خوردن سر هستید ولی به دلیل بوی بد سیر در دهان از خوردن آن امتناع می کنید، با ما باشید. ما برایتان راه های از بین بردن بوی بد سیر از دهان را معرفی می کنیم.

سیر یکی از خوردنی هایی است که طرفداران بسیاری را دارد اما به دلیل بوی بدی که بعد از خوردن برای دهان ایجاد می کند، افراد از خوردن آن ممانعت میکنند. اگر شما هم به سیر علاقه دارید اما ابه دلیل بوی آن مصرف نمی کنید این مقاله را بخوانید. باید به شما بگوییم به جای اینکه صورت مساله را پاک کنید به دنبالراه های از بین بردن بوی بد سیر از دهان خود باشید. این مقاله درباره راه های از بین بردن بوی بد سیر از دهان به شما اطلاعات می دهد.

و حالا سراغ روش‌هایی می‌رویم که به شما کمک می‌کند تا بوی بد سیراز دهان را از بین ببرید:

1. خردل بخورید

خردل حاوی زردچوبه است که به از بین بردن بوی بد از دهان کمک می‌کند. یک قاشق چای‌خوری خردل را به‌مدت یک دقیقه در دهان‌تان بچرخانید و بیرون بریزید. سپس یک‌دوم قاشق چای‌خوری از آن را در دهان‌تان بگذارید و ببلعید. این خردل تا اعماق ریه‌های شما، جایی‌که ترکیبات گوگردی سیر توسط جریان خون منتقل شده‌اند، می‌رود.

همچنین شما می‌توانید یک‌دوم قاشق چای‌خوری نمک را با دو قاشق چای‌خوری روغن خردل مخلوط کنید و روندی را که در بالا ذکر کردیم، تکرار کنید. فقط این ترکیب را در دهان‌تان بچرخانید و قورت ندهید. بعد از حدود یک ساعت، دهن‌تان را با آب شست‌و‌شو بدهید.

2. آدامس بجوید یا قرص نعناع بخورید

جویدن آدامس یا خوردن قرص نعناع، به‌‌طور موقت بوی سیر را از بین می‌‌برد. قرص یا آدامس نعناعی‌ای را انتخاب کنید که عصاره‌‌ی قوی داشته باشد یا از روغن نعناع واقعی تهیه شده باشد.

3. جعفری بخورید

جعفری گیاه معطر معرکه‌ای برای از بین بردن بوی بد سیر در دهان است. جعفری حاوی مقدار زیادی کلروفیل است که به‌عنوان خوشبوکننده‌ی طبیعی عمل می‌کند. این سبزی معطر دارای خواص ضدباکتری و ضدالتهابی است که می‌تواند بوی بد دهان و حتی بدن را دقیقا از منشأ از بین ببرد. یادتان باشد همیشه جعفری تازه بجوید چون سبزی‌های خشک کلروفیل فعال ندارند.

4. نعناع، هل، رازیانه، دانه‌ی رازیانه و میخک بجوید

این گیاهان و دانه‌ها بوی سیر دهان را خنثی می‌کنند. میخک، هل، رازیانه، دانه‌ی رازیانه بجوید و برگ نعناع تازه بخورید. برخی رستوران‌ها بعضی از این دانه‌ها (به‌خصوص دانه‌ی رازیانه) را بعد از غذا سرو می‌کنند.

5. شیر بخورید

چربی موجود در شیر بوی سیر دهان را کاهش می‌دهد. ترکیب آب و چربی بوهای بد دهان را از بین می‌برد یا حداقل کاهش می‌دهد. بعد از خوردن سیر یک لیوان شیر پرچرب بنوشید. حتما نتیجه‌ی آن را خواهید دید. شیر می‌تواند بر بوی سولفات سیر غلبه کند.

6. ماست بخورید

نتایج چندین تحقیق ثابت کرده که خوردن حدود ۲۰۰ گرم ماست در کاهش باکتری‌ها و سولفید هیدروژن دهان (منشأ و علت اصلی بوی بد) مؤثر است. ماست می‌تواند بوی سیر دهان را هم از بین ببرد.

7. دانه‌ی قهوه بجوید

دانه‌های قهوه حاوی ترکیبات ضدباکتری است و در از بین بردن و مبارزه با میکروارگانیسم‌ها که مسئول بوی بد دهان‌اند، مؤثر است. جویدن دانه‌های قهوه بوی بد سیر را کاهش می‌دهد.

8. خوراکی‌های سرد مصرف کنید

وقتی غذای گرم مصرف می‌کنید بوی سیر تشدید می‌شود. بنابراین بعد از مصرف سیر غذاهای سرد مانند بستنی، دسرها و تنقلات یخی دیگر میل کنید.

9. لیموی تازه بخورید

لیموترش باکتری‌هایی را که عامل ایجاد بوی بد دهان هستند از بین می‌برد و یکی از مؤثرترین خنثی‌کننده‌های بوست. آب یک لیموی تازه را بگیرید و با یک لیوان آب مخلوط کنید و بنوشید. حتی می‌توانید لیمو را به‌تنهایی و بدون آب مصرف کنید. جویدن پوست لیمو هم بسیار مؤثر است.

10. یک فنجان چای سبز یا چای نعناع بنوشید

چای سبز یا چای نعناع حاوی پلی‌فنل است که به کاهش غلظت سولفید هیدروژن کمک می‌کند. نوشیدن یک فنجان چای سبز یا نعناع هنگام صرف غذا یا بعد از آن تا حد زیادی بوی غیرقابل تحمل سیر را از بین می‌برد و دهان‌تان را خنک و خوشبو می‌کند.

در نهایت از خمیردندان‌های اکسیژن‌رسانِ حاوی فلوراید استفاده کنید و بلافاصله بعد از خوردن سیر مسواک بزنید. از نخ دندان هم استفاده کنید چون ممکن است قسمتی از غذا یا سیر بین دندان‌هایتان بماند و با مسواک برطرف نشود.

سطح زبان جایگاه مناسبی برای رشد باکتری‌های تولیدکننده‌ی بوی بد دهان است؛ پس همیشه از تمیزکننده‌ی زبان (مسواک زبان‌پاک‌کن) استفاده کنید تا ذرات باقی‌مانده‌ی غذا و باکتری‌هایی که باعث بوی بد سیر در دهان می‌شوند، از بین بروند.

آخرین قدم غرغره کردن دهان و گلوست که ترکیبات فرار گوگرد و بوی بد دهان را از بین می‌برد.

بوی بد دهان را چطور برطرف کنیم ؟

همه چیز درباره رفع بوی سیر

هر روز سیر بخورید و با بوی بد آن هم مقابله کنید!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ