هشدار جدی در مورد مصرف خودسرانه ژلوفن!

parya
ژولفن از قرص هایی است که در خانه اغلب ایرانیان یافت می شود و برای هر دردی مصرف می شود. اما هشدار در مورد مصرف خودسرانه ژلوفن را جدی بگیرید!

ژلوفن مسکنی قوی است که همه افراد بخصوص ایرانیان با آن آشنایی دارند. ژلوفن را به هر بهانه و با کوچکترین درد مصرف می کنند که این اشتباه بزرگی است. مصرف خودسرانه لوفن عواقب خطرناکی را به همراه دارد که در صورت رعایت نکردن می تواند منجر به مرگ شود. به کرات هشدار جدی در مورد مصرف خودسرانه ژلوفن شده است ولی افراد توجهی به آن نمی کنند. در این مقاله با تمام عوارض مصرف ژلوفن آشنا شوید.

مصرف خودسرانه ژلوفن

ژلوفن جزء دسته داروهای ضد التهایی غیرکورتونی است که متاسفانه مصرف خودسرانه آن به شدت رواج پیدا کرده است.
«ژلوفن برای کاهش موقت درد ناشی از سرماخوردگی، دندان درد، درد عضلانی، سردرد از جمله میگرن، آرتریتروماتوئید و درد استفاده می‌شود.»

افراد مبتلا به آسم، فشار خون، زخم معده، ناراحتی‌‌های خونی مثل هموفیلی و مشکلات انعقادی باید از خوردن داروی ژلوفن پرهیز کنند. افرادی که داروهای آنتی دیابتیک استفاده می‌‌کنند نباید ژلوفن بخورند، چرا که ژلوفن باعث افزایش اثر ضد قند داروها می‌‌شود و افت ناگهانی قند و بروز شوک را به همراه دارد.

دیگر عوارض مصرف خودسرانه این قرص، شامل اختلالات پوستی، اختلالات بینایی، تنگی نفس، افسردگی یا تغییرات رفتاری، اختلالات شنوایی، بی حسی یا ضعف در دست‌ها و پاها، احساس خستگی، اختلالات ادراری و افزایش وزن، درد و سوزش معده است.
این دارو در کبد متابولیزه می‌‌شود تا قابلیت جذب داشته باشد، بنابراین مصرف زیاد آن به کبد فشار می‌‌آورد و به این بخش بدن آسیب می‌‌رساند.
مصرف این دارو همچنین باعث بروز اختلالات جنینی می‌‌شود. مصرف ژلوفن در سه ماه اول دوران بارداری مجاز است ولی مصرف آن در سه ماه آخر بارداری ممنوع است.

مصرف قرص ژلوفن برای این افراد کشنده است!

این افراد نباید ژلوفن مصرف کنند!!!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ