با این ترفندها شیرینی را برای همیشه کنار بگذارید.

atoosamirzavandi
اعتیاد به شیرینی را می توان با خوردن میوه جات و میان وعده های عاری از شیرینی از بین برد.

اعتیاد به شیرینی و قند مشکلی است که گریبان گیر عده ی زیادی شده است به گونه ای که روزی نیست که بدون مصرف شیرینی به سر برند. قند تنها از راه خوردن شیرینی به بدن نمی رسد گاهی استفاده از مواد غذایی که حاوی مقدار زیادی افزودنی هستند باعث بالا رفتن قند خون می گردد. با راهکارهای بیان شده در این مقاله برای همیشه از خوردن شیرینی خود را نجات دهید.

شیرین کننده‌های مصنوعی را کنار بگذارید

پرهیز از قند‌های فرآوری شده تنها گزینه برای غلبه بر اعتیاد به قند محسوب نمی‌شود، و در کنار آن باید پرهیز از شیرین کننده‌های مصنوعی را نیز در دستور کار خود قرار دهید.

شیرین کننده‌های مصنوعی هوس‌های فرد برای قند را کمتر نمی‌کنند و در واقع می‌توانند به افزایش آن‌ها نیز منجر شوند. در تلاش برای افزودن اندکی شیرینی به زندگی خود، در نهایت کالری بیشتری نیز دریافت می‌کنید.

شیرین کننده‌های مصنوعی در بسیاری از مسائل سلامت، از روند کند بهبودی زخم تا ابتلا به بیماری دیابت، به عنوان مقصران اصلی در نظر گرفته شده اند.

میان وعده‌های سالم مصرف کنید

یکی از بهترین گزینه‌ها برای غلبه بر اعتیاد به قند مصرف میان وعده‌های سالم است. از این طریق، هنگامی که هوس خوردن یک خوراکی شیرین کرده اید، به جای بستنی یا دونات، یک خوراکی سالم مصرف می‌کنید که نه تنها ضرری ندارد، بلکه مفید نیز است. همچنین، احتمال این که هوس‌های قندی به مصرف غذا‌های فرآوری شده ناسالم منجر شوند نیز زیاد است.

در نتیجه، یکی از بهترین راه حل‌ها نگهداری میان وعده‌های سالم در خانه و همچنین محل کار است. میوه‌ها و سبزیجات سالم مانند خیار یا هویج یکی از بهترین گزینه‌ها محسوب می‌شوند. در محل کار نیز می‌توانید مقداری بادام زمینی، کشمش و یا شکلات تلخ نگهداری کنید.

مصرف پروتئین را فراموش نکنید

درد گرسنگی یکی از دلایل اصلی مصرف غذا‌های شیرین محسوب می‌شود. از این رو، برای غلبه بر اعتیاد به قند باید اشتهای خود را مدیریت کرده و از تجربه درد گرسنگی پیشگیری کنید. این کار به راحتی و از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از پروتئین در رژیم غذایی امکان پذیر است.

مواد غذایی با محتوای پروتئین بالا آرام‌تر گوارش می‌شوند و احساس سیری را برای مدتی طولانی‌تر حفظ می‌کنند. همچنین، پروتئین افزایش سریع و ناگهانی قند خون به شیوه‌ای مشابه با مصرف کربوهیدارت‌ها و قند‌های پالایش شده را در پی ندارد.

مصرف پروتئین‌های سالم مانند گوشت مرغ بدون چربی، ماست کم چرب، تخم مرغ، مغز‌های خوراکی، لوبیا، نخود و عدس را مد نظر قرار دهید.

آب بدن را به روش درست تامین کنید

تشنگی اغلب ممکن است با گرسنگی یا هوس‌های غذایی اشتباه گرفته شود. در نتیجه، هنگامی که احساس نیاز به مصرف یک غذای خاص را تجربه می‌کنید، ابتدا مقدار زیادی آب بنوشید و چند دقیقه صبر کنید. نوشیدن آب روشی خوب برای فریب مغز است تا فکر کند شما غذا خورده اید.

همچنین، هوس‌های قندی می‌توانند نشانه‌ای از این باشند که بدن دچار کم آبی شده است. بر همین اساس، نوشیدن آب در طول روز ممکن است تمام آن چیزی باشد که برای آبرسانی به بدن و در نتیجه غلبه بر هوس‌های غذایی نیاز دارید.

افزون بر این، نوشیدن آب به میزان کافی فواید سلامت بسیاری دارد که از آن جمله می‌توان به تنظیم اشتها، کمک به کاهش وزن، بهبود کیفیت پوست و … اشاره کرد.

براش رفع تشنگی خود به نوشیدن نوشابه‌های گازدار سرشار از قند یا شیرین کننده‌های مصنوعی متوسل نشوید. اگر آب خالی هیجانی در شما ایجاد نمی‌کند می‌توانید با افزودن نعناع، چند برش لیمو یا میوه‌های خوشمزه دیگر عطر و طعم آن را بهبود ببخشید

در هر روز، ۳ وعده‌ی غذایی منظم بخورید

که این ۳ وعده ترکیبی از کربوهیدرات‌های پیچیده (سبزیجات، غلات کامل و میوه‌ها)، پروتئین خالص (ماکیان، ماهی، گوشت، لبنیات) و چربی‌های سالم (شیر، پنیر، امگا۳ها، روغن زیتون و سایر روغن‌های تهیه شده به روش پرس سرد) باشد. این کار به شما کمک خواهد کرد در تمام طول روز، سطح قند خون پایداری داشته باشید و کمتر هوس شکر کنید. داشتن یک رژیم غذایی سرشار از فیبر نیز به کاهش هوس شکر کمک می‌کند

منظم ورزش کنید

علاوه بر ورزش منظم، به مقدار مناسب در معرض نور خورشید قرار بگیرید و خواب کافی داشته باشید تا هوس مصرف شکر را کاهش دهید.

وقتی میل به خوردن شیرینی دارید، میوه بخورید

ترک اعتیاد به شیرینی به این معنی نیست که شما هرگز نباید هیچ چیزی شیرینی بخورید. غذاهای طبیعی شیرینی هستند که می توانند در این برنامه ی غذایی تان بگنجند. میوه ها به طور طبیعی شیرین هستند اما برخلاف بیشتر شیرینی های مصنوعی که هیچ ارزش غذایی ندارند، فیبر، انوع ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان نیز دارند. تغذیه ی سرشار از میوه ها و سبزی ها می تواند به کاهش ریسک بیماری های قلبی و سکته ی مغزی کمک کرده و از شما در برابر انواع خاصی از سرطان ها محافظت کنند.

شکلات تلخ بخورید

کاکائو، منبع غنی آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است و در میان تمام انواع شکلات ها، شکلات تلخ، بالاترین درصد کاکائو را دارد. ترکیبات مشتق شده از کاکائو که در شکلات تلخ وجود دارد می تواند به افزایش کلسترول خوب و بهبود جریان خون کمک کند. خوردن کمی شکلات تلخ در بیشتر روزهای هفته، به جای سایر شیرینی ها به شما کمک می کند از فواید بی نظیر کاکائو بهره مند شوید، بدون اینکه مصرف کالری تان را افزایش دهید.

تحقیقات دانشگاه کپنهاک هم نشان داده شکلات تلخ می تواند میل به سایر اسنک ها را هم کاهش دهد. در مصرف شکلات تلخ، اعتدال را رعایت کنید، خوردن یک بار شکلات کامل در یک وعده، توصیه نمی شود؛ حدود 30 تا 40 گرم کافیست.

شیرینی خوردن کودک و مضرات آن 

چرا نباید شیرینی خانگی سفارش بدهیم؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ