تغییر رنگ چشم
امروزه به شدت تغییر رنگ چشم با لنز ها مورد استفاده عموم به خصوص خانم ها قرار گرفته است.با توجه به اینکه نژاد آریایی عموما دارای چشمانی تیره هستند ،علاقه به تغییر رنگ چشم ها به رنگ های روشن استفاده از لنز ها را روز به روز بیشتر نموده است.به تازگی خبر هایی مبنی بر تغییر رنگ چشم در عمل جراحی و به صورت دائمی شنیده میشود که در ادامه این مطلب از الودکتر به آن بیشتر پرداخته ایم.
تغییر رنگ چشم به صورت دائمی
سید ابوالفضل کشفی با اشاره به اینکه در گذشته برای اینکه بتوان رنگ چشم را به رنگ دلخواه تغییر داد از لنز رنگی استفاده میشد، اظهار کرد: معایب این امر حساس بودن در نگه داری لنز در چشم بود.
کشفی افزود: هزینه رنگ این عمل زیبایی ۵۰۰ یورو(حدود ۴میلیون تومان) است. این نوع جراحیها برای زیبایی توصیه نمیشود و تنها برای افرادی که به هر علتی رنگ چشمشان تغییر کرده و ضربهای خورده است و یا افرادی که بخشی از عنبیه شان را در تروما از دست دادند و پخش نور اذیتشان میکند مفید است.
در چه مواردی باید عمل تغییر رنگ چشم را انجام داد؟
وی با اشاره به اینکه از دیگر مواردی که میتوان اقدام به رنگی کردن چشم کرد این است که از عنبیه مصنوعی در چشم استفاده شود، گفت: البته به دلیل اینکه استفاده از عنبیه مصنوعی عوارض دارد و ممکن است که به عنبیه طبیعی آسیب بزند و فشار چشم را بالا ببرد برای اهدافی مانند زیبایی چشم چندان توصیه نمیشود.
کشفی ادامه داد: روشی که مدتی است عنوان شده و اخیرا در اصفهان نیز قابل دسترس است این است که قرنیه را رنگ میکنند. اما به دلیل اینکه در گذشته از کیفیت کمی برخوردار بوده و رنگ بعد از مدتی پاک میشده کمتر بکار میرفت.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر رنگهایی تولید میشود که سازگاری زیستی خوبی و ماندگاری بیشتری دارند، افزود: در یک نوع جراحی یک لایه از قرنیه برداشته شده و در آن یک پاکتی ایجاد می کنند و رنگ در آنجا تزریق می کنند که به بافت قرنیه میچسبد و ماندگاری آن خوب است و طیف رنگ های متنوعی نیز دارد.
این فلوشیپ قرنیه اضافه کرد: روش دوم این است که از سطح قرنیه سوراخ های میکروسکوپی ایجاد شده و رنگ را تزریق میکنند. این روش بهتر شده و با رنگهای با کیفیتتری در دسترس است. افرادی که متقاضی هستند باید بدانند که این نوع جراحی ها با آن تصوری که در ذهن دارند متفاوت است.
کشفی خاطرنشان کرد: اما با این وجود از فاصله دور نمای تقریبا طبیعی دارد و به دلیل اینکه قرنیه در این نوع جراحی ها رنگ می شود در دستگاه هایی که چشم را از طریق عنبیه تشخیص می دهند مانند دستگاه هایی که در فرودگاه وجود دارد شناسایی افراد به راحتی صورت می گیرد.
وی به عوارض این روشها اشاره کرد و گفت: عفونت خفیف و زخمی شدن قرنیه از عوارض اصلی است و روش جدیدتر با لیزر به کار می رود که هنوز شناخته شده نیست.
این فلوشیپ قرنیه با بیان اینکه ممکن است نتیجه عمل با آنچه که فرد میخواهد مطابقت نداشته باشد، تصریح کرد: معمولا این عملها بر روی چشم هایی که عارضهای داشته است نتیجه خوبی دارد اما برای زیبایی به دلیل اینکه تجربه کم است چندان موفقیت آمیز نبوده است
عمل اسلیو معده چیست؟
منبع: ایسنا