با قرار گرفتن در فصل بهار حساسیت های فصلی هم تشدید می شود. حساسیت فصلی درجات مختلفی دارد که داروهای مختلفی برای آن تجویز می شود. یکی از این داروها قرص ایروکاست می باشد که افرادی که از حساسیت فصلی و یا حتی آسم رنج می برند این قرص را مصرف می کنند. اگر می خواهید به طور دقیق بدانید که موارد مصرف قرص ایروکاست چیست این مقاله را بخوانید.
قرص ایروکاست برای چیست؟
قرص ایروکاست (Airokast) برای درمان آسم و حساسیتهای فصلی تجویز میشود. ایروکاست از تنگی قفسه سینه، خس خس سینه و تنگی نفس پیشگیری میکند. این دارو با کاهش تورم در دستگاه تنفسی تنفس را آسانتر میسازد. ایروکاست به صورت قرصهای جویدنی ۵ میلیگرم و ۱۰ میلیگرم در دسترس میباشد.
مقدار و نحوه مصرف
میزان دقیق مصرف این دارو حتما باید توسط پزشک متخصص تعیین گردد. به طور معمول به منظور درمان آسم و حساسیت فصلی در بزرگسالان مقدار 10 میلیگرم از دارو به صورت خوراکی یک بار در روز و در هنگام غروب مصرف میشود. میزان مصرف در کودکان باتوجه به سن آنها تعیین میشود.
توجه: اگر از این دارو برای آسم یا برای آسم و حساسیتها هر دو باهم استفاده میکنید دوز معمول را در بعدازظهر مصرف کنید و اگر از این قرص تنها برای پیشگیری از حساسیتها استفاده میکنید میتوانید دوز معمول را در عصر یا صبح مصرف کنید.
نکاتی که در رابطه با مصرف قرص ایروکاست باید بدانید
چنانچه در دوران بارداری یا شیردهی هستید درباره مصرف یا عدم مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید.
در صورت داشتن حساسیت دارویی و غذایی شدید قبل از مصرف این دارو پزشک را در جریان قرار دهید.
اگر از داروهای گیاهی یا مکملهای لبنی استفاده میکنید موارد را به اطلاع پزشک برسانید.
اگر به لاکتوز حساسیت دارید قبل از مصرف این دارو پزشک را مطلع سازید.
این دارو را میتوان با غذا یا بدون غذا مصرف کرد.
مصرف این دارو را تا هنگامی که پزشک تجویز نموده است، ادامه دهید.
اگر مصرف یک دوز از دارو را فراموش کردید، از مصرف دوز فراموش شده منصرف شده و به رژیم منظم قبلی برگردید. هرگز برای جبران دوز فراموش شده، دوز دارو را دو برابر نکنید.
چنانچه طی مصرف این دارو آسم یا تنگی نفس شما بدتر شد به پزشک مراجعه کنید.
اگر متوجه علایم واکنش حساسیتی جدی مثل خارش یا ورم گلو، سر گیجه شدید و مشکل در تنفس شدید بلافاصله پزشک خود را در جریان قرار دهید.
در صورتیکه با مصرف این دارو دچار خوابآلودگی شدید از کارهایی مانند رانندگی که نیاز به هوشیاری بالا دارد پرهیز کنید.
در صورت بروز هر گونه تغییر خلق یا رفتار فورا به پزشک خود اطلاع دهید.
اگر مبتلا به ناراحتیهای کبدی میباشید یا الکل مینوشید قبل از مصرف دارو موارد را به اطلاع پزشک برسانید.