میگرن دردی حادتر و شدید تر از سردرد های عادی است و علائم آن تهوع، استفراغ، حساسیت به نور و صدا را می توان نام برد. میگرن که معمولا ناشی از حملات عصبی است را می توان به کمک دمنوش های گیاهی تسکین داد یکی از این دمنوش های موثر دمنوش ریشه ی زنجبیل است. در این مقاله مواد دیگری که به تسکین درد میگرن کمک می کنند را بشناسید.
عوامل مبتلا به میگرن
استرس یکی از عوامل مهم در ایجاد میگرن است. این بیماری در ابتدا به صورت سردردهای ناشی از استرس آغاز میشود، و سپس به سرعت پیشرفت میکند و به صورت میگرن ظاهر میشود.
مصرف الکل برخی آدمها را دچار میگرن میکند.
آلرژیها با ایجاد واکنش زنجیرهای در بدن میتوانند باعث ایجاد میگرن شوند.
کمبود ویتامینها و مواد معدنی نیز از دیگر عواملِ شروع سردردهای میگرنی هستند.
دمنوش ریشهی زنجبیل
زنجبیل به کاهش سردردهای میگرنی کمک میکند. این گیاه دارویی همچنین با حالت تهوعی که غالبا بعد از این سردردهای عذابآور ایجاد میشود، مبارزه مینماید. این درمان خانگی تقریبا به سرعت یک قرص آسپیرین میتواند سردردتان را کاهش دهد. به علاوه مزیت ریشهی زنجبیل نسبت به آسپیرین این است که لازم نیست نگران مصرف بیش از حد آن باشید.
گندم سیاه
گندم سیاه غنی از آنتیاکسیدان است، و همین عامل آن را قادر ساخته است که علیه همهی سردردها مبارزه کند. این آنتیاکسیدانها قادر هستند از سلولها و بدنمان در برابر آسیبهای ناشی از فلاونوئیدی به نام روتین مبارزه کنند؛ روتین مادهی شیمیایی گیاهی است که به عنوان یکی از علتهای میگرن به شمار میرود. همچنین گندم سیاه دارای طبیعتی ضد التهابی و ضد درد است.
سیب
مصرف روزانه یک عدد سیب میتواند سردرد را از شما دور نگه دارد!
این میوهی خوشمزه و سالم به دلیل وجود منیزیوم در آن، برای کاهش درد مرتبط با میگرنها بسیار مفید است. این مادهی معدنی رگهای خونی بدن را آرام میکند و از این طریق، گردش خون را در بدن بهبود میبخشد
کافئین گاهی کمک کننده است
یک فنجان قهوه حریف قدرتمندی برای یک حملهی میگرنی است و میتواند آن را متوقف کند. وجود کافئین در برخی داروهای مسکن میگرن تأییدی بر این واقعیت است.
همانطور که میدانید افراط در هیچچیز خوب نیست. پس حواستان باشد به هوای تأثیر مطلوب کافئین بر میگرن، بیش از حد قهوه ننوشید. نوشیدن بیش از یک فنجان قهوه بدن شما را در برابر کافئین مقاوم میکند و دفعهی بعدی که میگرن به سراغتان میآید تأثیری روی سردردتان نخواهد داشت. افراد مبتلا به سردردهای میگرنی که بیش از سه روز در هفته قهوه میخورند، به کافئین وابسته میشوند و ممکن است سردردهای ناشی از وابستگی به خوردن قهوه هم به مشکلات میگرنشان اضافه شود. اعتدال رمز عملکرد درست کافئین در تسکین سردردهای میگرنی است
روغن ماهی و تسکین سردرد های میگرنی
روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای کمک به کاهش التهاب، کاهش احتمال لخته شدن خون و کنترل فشار خون موثر است. شما می توانید از کپسول روغن ماهی یا روغن ماهی مایع با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری از آن در آب پرتقال استفاده کنید. مصرف روغن ماهی در درمان سردرد های میگرنی موثر است.
فلفل قرمز
فلفل قرمز یک روش خانگی خوب برای درمان میگرن است زیرا گردش خون را تحرکی می کند و جریان خون را بهبود می بخشد ، علاوه بر این حاوی کپسایسین است که به عنوان یک مسکن طبیعی عمل می کند .
مخلوط کردن نمی از یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمزم در یک فنجان آب گرم
سپس اضافه کردن مقداری آب لیمو یا عسل برای طعم دهی
نوشیدن 2 الی 3 فنجان از این مخلوط در روز ، در صورت عدم بهبود یا شدید بودن وضعیت بیشتر مصرف کنید
دانه کتان و کاهش سردرد های میگرنی
دانه کتان دارای خواص ضدالتهاب می باشد، بذر کتان یک انتخاب عالی برای کاهش التهاب در بدن و کنترل سردرد های میگرنی است. یک چای با اضافه کردن یک قاشق چایخوری تخم کتان در یک فنجان آبجوش تهیه کنید. بگذارید مدتی بمانید و بعد مایع آن را صاف کنید و حداقل دو بار در روز از این چای بنوشید. شما می توانید از این چای برای ماساژ عضلات بدنتان نیز استفاده فرمایید.
جگر
جگر گوساله از دیگر مواد غذایی مفیدی است که میتوانند به درمان سردرد کمک کنند. این مادهی خوراکی سرشار از ویتامین B3 (نیاسین) است که کمبود این ویتامین به عنوان عامل بروز میگرن شناخته میشود. جدا از این مسئله، جگر گوساله منبع خوبی برای ویتامین B6، ویتامین B12، ویتامین A، ویتامین E، ویتامین K، و اسید فولیک است. بنابراین، افزودن جگر گوساله به رژیم غذاییتان میتواند به تسکین میگرنهای مزمن کمک کند.
بادام
سالیسین موجود در بادام به عنوان آسپیرین طبیعی عمل میکند و دردتان را کاهش میدهد. بادام همچنین حاوی منیزیوم است که معمولا بیماران مبتلا به میگرن با کمبود آن مواجه هستند. دفعهی بعد که به سردرد دچار شدید، فقط کافی است مقداری بادام بخورید تا به سرعت دردتان کاهش یابد.
آیا می توان میگرن را ریشه کن کرد؟