عوارض خوردن قرص بدون آب!

atoosamirzavandi
بدانید که نباید دارو را با هر مایع و نوشیدنی مصرف کنید. بهترین نوشیدنی برای مصرف دارو آب است.

عده ای به خاطر کاهلی از خوردن دارو ها به همراه آب سرباز می زنند اما از عواقب و ضررهای آن غافلند. در این مقاله در مورد عوارض خوردن دارو بدون آب بحث شده است.

 

خطر خوردن قرص بدون آب 

دکتر جنیفر پزشک متخصص خانواده و استادیار بخش پزشکی خانواده در دانشکده پزشکی روئان می گوید:خوردن قرص با آب بسیار مهم است، نه تنها راحتر بلعیده می شود بلکه به جلوگیری از گیر کردن قرص در مری کمک می کند، که می تواند باعث التهاب معده و درد قفسه سینه، یا حتی خونریزی و حفره شود

عوارض خوردن قرص بدون آب برای مری

از آنجایی که هیچ اعصاب دردی در بخش مری وجود ندارد، علائم همیشه ظاهر نمی شود ، این می تواند مشکل ایجاد کند فهمیدن آنکه قرص موجب بیماری شده یا نه دشوار است . برخی افراد درد سینه یا احساس مشابه سوزش معده را تجربه می کنند ، حتی ممکن است این احساس ناراحتی موقتی باشد و از بین برود. با این حال ، در طول زمان، قرص هاکه در طول مسیر گیر می افتند می توانند بافت ظریف مری را تجزیه و باعث خونریزی شدید و یا کم آبی شدید شوند که همه آن ها می توانند کاملا جدی شوند

به گفته دکتر کادل ، مطالعه ای از مجله مطالعات گوارش در ترکیه نشان داد که تقریبا هر نوع دارو می تواند باعث زخم مری شود، اما طبق گفته دکتر کادل، داروهای کمی هستند که وقتی در گلو گیر می کنند ، باعث آسیب جدی می شوند. مثل داروهای درمان پوکی استخوان ، آنتی بیوتیک ها ، مسکن ها . داروهای مسکن (ایپروپروفن ) بدون آب خورده می شوند که درصورت ماندن در مری مشکل ساز می شود یک جراح در بیمارستانی در نیوجرسی داستان یک بازیکن فوتبال نوجوان را بیان می کند که قبل از هر بازی دو قرص بدون آب می خورد  باعث حفره هایی درمری می شد . همچنین ویتامین ث و مکمل های آهن نیز مساله ساز هستند.

توصیه هایی درمورد طرز صحیح خوردن قرص

کادل توصیه می کند برای جلوگیری از مشکلات خطرناک هنگام بلعیدن قرص، همیشه بهتر است آن ها را با حداقل هشت اونس آب بنوشید. او همچنین توصیه می کند قرص را نشسته یا ایستاده بخورید و هرگز دراز کشیده نخورید. این به این معنی است که باید قبل از خوابیدن، یا حداقل 15 دقیقه قبل از خواب ، دارو مصرف کنید تا قرص وارد مری شود. این به این معنا نیست که اگر چیزی ننوشید، قرص گیر کند. اما اگر یک لیوان پر از آب ننوشید ، ریسک آن بیشتر می شود .

دارو را نباید با نوشیدنی گاز دار خورد

بدانید که نباید دارو را با هر مایع و نوشیدنی مصرف کنید. بهترین نوشیدنی برای مصرف دارو آب است. به خاطر این که یک مایع خنثی است. توجه داشته باشید که نوشابه‌ها جزو نوشیدنی‌های گازدار هستند. حل شدن دارو در این نوشیدنی‌ها باعث افزایش حالت اسیدی آن می‌شود. توجه داشته باشید که نوشابه‌ها حاوی میزان زیادی قند نیز هستند که برای افراد دیابتی توصیه نمی‌شود.

باید بدانید که مصرف آب‌های گازدار برای افرادی که از فشارخون بالا رنج می‌برند توصیه نمی‌شود. داروها حاوی نمک هستند و مصرف آن‌ها با آب گازدار احتمال افزایش آن را بیشتر و بیشتر می‌کند.

علاوه بر این باید بدانید که الکل بیش‌ترین آسیب را به بدن و اثرگذاری دارو میزند. چون متابولیسم دارو را تغییر داده و اثر آن را به طور چشمگیری افزایش و یا کاهش می‌دهد.

خطرات و اشتباه خوردن دارو

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ