مضرات سیر
یکی از مضرات سیر خام اینست که سیر برای مادران شیر ده چندان مناسب نیست. چون مصرف سیر باعث میشود شیرشان بدمزه شود و در نتیجه این امکان وجود دارد که نوزاد از خوردن شیر منصرف شود.
به گزارش الودکتر یکی دیگر از مضرات سیر این است که اگر در مصرف سیر زیاده روی کنید دچار مشکلاتی مانند کاهش فشار خون، سرگیجه، آلرژی (حساسیت)، و به ندرت خونریزی خواهید شد. سیر را هم باید به اندازه مصرف کرد.
مصرف سیر بوی خیلی بدی به دهان میدهد. بهتر است بعد ان سریعا مسواک طعم دار یا آدامس بجوید؛ بنابراین یکی دیگر از مضرات سیر بد بو کردن دهان است.
مضرات سیر چیست؟
یکی از مضرات سیر احساس سوزش در دهان و یا معده و همچنین سوزش معده است. با خوردن سیر ممکن است دهان و معده تان بسوزد.
جالب است بدانید مصرف سیر گاهی منجر به بروز بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال خواهد شد؛ بنابراین مصرف زیاد سیر خام هم بی ضرر نیست و مضرات سیر میتواند شامل این موارد باشد. گاهی مصرف سیر خام منجر به آسم و سایر واکنشهای آلرژیکی شده است.
مضرات سیر چیست؟
طبق بررسیهای انجام شده، بیمارانی که داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین مصرف میکنند، باید در مصرف سیر احتیاط و دقت کنند، چون سیر مانع از انعقاد خون خواهد شد؛ بنابراین اشخاصی که جراحی میکنند، باید ۷ تا ۱۰ روز پیش از جراحی از خوردن سیر پرهیز جدی بکنند، چون زمان خونریزی را افزایش میدهد..
شاید برایتان اتفاق افتاده که افرادی را دیدید که از روغن سیر برای درمان عفونت قارچی، زگیل و میخچه استفاده میکنند. طبق بررسیهای بدست امده سیر میتواند عفونتهای قارچی مثل عفونتهای قارچی پای ورزشکاران را درمان کند، اما تاثیر آن برروی زگیلها و میخچه هنوز به اثبات نرسیده است..
دربارداری اگر سیر را به به اندازه مصرف کنید خطری ندارد. اما اگر ان را بیش از حد به عنوان دارو مصرف کنید ممکن است خطرساز باشد. سیر ترشی.
اگر سیر را روی پوستتان قرار دهید عموما خطرناک است. چون سیر میتواند باعث آسیب رساندن به پوست به شکل سوختگی بشود.
سیر برای برخی بیماریها بی تاثیر است
طبق بررسیهای زیادی که روی تاثیر سیر بر چربی خون، کلسترول خون و تری گلیسیرید شده است، برخی میگویند سیر بر کلسترول بالا تاثیردارد و برخی میگویند بی تاثیر است.سیر برای درمان سرطان سینه و سرطان ریه بی فایده است.برخی معتقدند مصرف سیر تاثیری در درمان قند خون بالا ندارد.
به گفته محققان هرچند در نتایج آزمایشگاهی مصرف سیر باعث کاهش باکتری هیلوباکتر شده بود، ولی در عمل سیر در درمان هیلوباکتر تاثیری ندارد.