علائم عجیب کاهش فشار خون !

faateme1366
فشار خون پایین مشکلات زیادی را به همراه می آورد. علائم فشار خون پایین را بشناسید تا بتوانید بهترین عملکرد را داشته باشید.

 

انواع فشار خون را می شناسید؟

فشار خون دو نوع است: فشار خون سیستولیک (ماکزیمم) و فشار خون دیاستولیک (مینیمم).

فشار خون طبیعی 120 روی 80 میلیمتر جیوه است.

فشار خون سیستولیک (120) نشان دهنده فشاری است که قلب در حالت انقباض بوجود می آورد و در طی این انقباض، خون به عضلات قلب وارد می شود.

فشار خون دیاستولیک (80) نشان دهنده فشاری است که بعد از انقباض ایجاد می شود.

هنگامی که قلب در حال پمپ کردن خون است (انقباض)، فشار خون بالاتر است.

میزان فشار خون سیستولیک در بزرگسالان سالم بین 90 تا 120 میلیمتر جیوه است.

میزان فشار خون دیاستولیک در بزرگسالان سالم بین 60 تا 80 میلیمتر جیوه می باشد.

 

فشار خون پایین یعنی چه؟

زمانی که جریان خون درون شریان ها (سرخرگ ها) کم شود و یا شریان ها بزرگ‌تر از حالت عادی شوند، جریان خون دارای مقاومت کمتری خواهد شد و فشار خون کم می شود. هنگامی که فشار خون خیلی پایین بیاید، اعضای اصلی داخل بدن مانند مغز، کلیه ها و قلب نمی توانند کار خود را به درستی انجام دهند و ممکن است به طور موقت و یا دائم از کار بیفتند. کاهش فشار خون با اعداد مشخص نمی شود، بلکه با علائم شناخته می شود. برخی افراد با فشار خون 90 روی 50 مبتلا به فشار خون کم نیستند، زیرا علائم کاهش فشار خون را ندارند. ولی افرادی که دارای فشار خون بالا هستند، اگر ناگهان فشار خونشان به 100 روی 60 افت پیدا کند، علائم کاهش فشار خون را نشان می دهند.

 

یک علامت عجیب فشار خون پایین

تمرکز نداشتن هم می‌تواند به افت فشار خون مربوط باشد. خون، اگر دچار افت فشار شود، با سرعت مناسبی به مغز نمی‌رسد؛ یعنی سلول‌های مغز، اکسیژن و مواد مغذی کافی برای عملکرد مناسب نخواهند داشت. در نتیجه فرد به سختی می‌تواند تمرکز کند. اگر ناگهان دچار احساس سردرگمی شدید و نتوانستید روی کاری که انجام می‌دهید تمرکز کنید، بهتر است فشار خون ‌تان را چک کنید.

 

این علامت افت فشار خون را می شناسید؟

احساس تشنگی یعنی بدن‌تان دچار کمبود آب شده است که گاهی می‌تواند به دلیل افت فشار خون باشد. در واقع، تشنگی، شیوه‌ی بدن برای اعلام به شماست که باید آب بیشتری به بدن‌تان برسانید و خون‌تان به آب بیشتر نیاز دارد که بتواند فشار خون را بالا ببرد. البته احساس تشنگی غیرعادی، لزوما به معنی افت فشار خون نیست. تب، تهوع، اسهال شدید، استفاده‌ی زیاد از داروهای ادارآور و ورزش‌های شدید هم می‌توانند موجب کم آبی بدن شده و شما را دچار افت فشار خون کنند.

 

سرگیجه را در فشار خون جدی بگیرید

فشار خون پایین موجب کاهش جریان خون به سمت مغز می‌شود. در نتیجه تامین اکسیژن مغز کم شده و احساس سرگیجه و سبکی سر به شما می‌دهد. این اتفاق معمولا با تغییر ناگهانی وضعیت بدن مثلا ناگهان ایتادن بعد از بیدار شدن از خواب می‌افتد. اگر فشار خون ‌تان خیلی پایین باشد، سرگیجه می‌تواند موجب غش کردن‌تان هم بشود.

 

یک علامت مهم فشار خون پایین

اگر احساس تپش قلب یا ضربان تند قلب داشتید، ممکن است به دلیل کاهش فشار خون ‌تان باشد. جریان خون ضعیف به سمت قلب، باعث اتقباضات نامنظم در قلب می‌شود. اگر قلب با مقدار کافی از خون، پُر نشود، با افزایش ضربان، آن را جبران خواهد کرد. همچنین ممکن است سرعت نبض‌تان هم بالا برود و تنفس‌تان هم تندتر شود. حتی شاید متوجه تغییرات مکرر در دمای بدن خود شوید. وقتی پای قلب به میان می‌آید، هر تغییر غیرطبیعی باید توسط پزشک بررسی شود.

 

به چشمتان اعتماد کنید

تاری دید، یکی از نشانه‌های فشار خون پایین است. تاری دید به عدم وضوح بینایی گفته می‌شود که موجب ناتوانی در شفاف دیدن و تشخیص جزئیات می‌شود. کمبود اکسیژن و خونِ باعث کاهش فشار خون شده و چشم نمی‌تواند حرکت قابل توجهی انجام دهد. اینکه ناگهان دچار تاری دید شوید، ترسناک است، و تاثیرات آن می‌تواند بلند مدت یا حتی دائمی بشود. تاری دید می‌تواند به خاطر آب سیاه، جداشدگی شبکیه، نزدیک بینی و میگرن هم باشد، این علائم را نادیده نگیرید.

 

درمان قطعی و سریع فشار خون بالا !

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ