به گزارش الودکتر: هلو می تواند بسیاری از خواصی را که به دنبالش هستید برایتان به ارمغان آورد همچنین زیبایی و سلامت پوستتان را می توانید با خوردن هلو تضمین کننید.
خواص هلو
مراقب باشید اندازه کوچک هلو و پوست نازک آن شما را فریب ندهد. یک هلوی کوچک 15 درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند. این ماده مغذی به بدن کمک می کند زخم ها را بهبود بخشد و سیستم ایمنی را تقویت کند. به علاوه به بدن کمک می کند از شر رادیکال های آزاد رها شود. رادیکال های آزاد مواد شیمیایی هستند که می توانند به سلول ها آسیب بزنند و منجر به سرطان شوند.
هلو به بهبود بینایی کمک می کند
یک آنتی اکسیدان به نام بتا کاروتن باعث رنگ طلایی نارنجی هلو می شود. زمانی که هلو می خورید، بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند که برای سلامت بینایی ضروری است. به علاوه این ویتامین به دیگر بخش های بدن، مانند سیستم ایمنی، کمک می کند عملکرد مناسبی داشته باشند.
به عملکرد سیستم گوارش کمک می کند
یک هلوی متوسط می تواند به اندازه 9 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. غذاهای حاوی فیبر بالا می توانند از بدن در مقابل بیماری هایی مانند دیابت، بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ محافظت کنند. اما بزرگترین مزیتی که از فیبر دریافت می کند، مربوط به سیستم گوارشی است که از بروز یبوست پیشگیری می کند.
هلو به کنترل وزن کمک می کند
هلو دارای کمتر از 60 کالری است و هیچ چربی اشباع شده، کلسترول یا سدیمی در این میوه وجود ندارد. و بیش از 85 درصد هلو را آب تشکیل می دهد. به علاوه غذاهایی که حاوی فیبر بالایی هستند باعث می شوند مدت بیشتری سیر بمانید. زمانی که هلو می خورید، دیرتر گرسنه می شوید.
هلو ویتامین E بدن را تامین می کند
آجیل ها و دانه ها بهترین منابع ویتامین E هستند، علاوه بر آن هلوی رسیده هم سرشار از این ویتامین است. این آنتی اکسیدان برای سلول های بدن بسیار مهم است. به علاوه به حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک کرده و باعث گشاد شدن عروق خونی شده و از بروز لخته خون در داخل رگ ها جلوگیری می کند.
هلو به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند
پتاسیم می تواند تاثیرات یک رژیم غذایی سرشار از سدیم را متعادل کند. به علاوه به کاهش فشار خون کمک کرده و از بروز سنگ کلیه و کاهش تراکم استخوانی کمک می کند. بدن شما به 4700 میلی گرم پتاسیم در روز نیاز دارد و بهتر است پتاسیم را از غذا دریافت کنید و نه از مکمل ها. یک هلو حاوی 250 میلی گرم پتاسیم است.
حرکت هلو در روده راحت انجام می شود
اگر مشکل معده دارید، خوردن هلو به عنوان یک میان وعده بسیار موثر خواهد بود. هلو دارای یک بافت نرم است و محتوای فیبر آن کم است و در نتیجه هضم آن راحت است. کنسرو هلو به عنوان غذایی مناسب سیستم گوارشی می تواند به بهبود مشکلات معده کمک کند و اسهال و گاز معده را برطرف کند.
هلو به سلامت و سفیدی دندان ها کمک می کند
هلو با وجود شیرین بودن و به دلیل اینکه حاوی فلوراید است، به سلامت دندان ها کمک می کند. این ماده معدنی که در خمیر دندان ها وجود دارد، در برخی غذاها از جمله هلو نیز موجود است. هلو به رفع میکروب های دهان که منجر به پوسیدگی دندان ها می شوند، کمک می کند.
هلوی کامل و رسیده را انتخاب کنید
هر چه هلو شیرین تر باشد، رسیده تر است. زمانی که با فشار آهسته هلو به داخل فرو می رود، به این معناست که هلو رسیده و می توانید آن را بخورید. زمانی که هلو نرسیده می توانید آن را چند روز در محیط بیرون نگه دارید تا رسیده شود. بعد از آن باید هلو را در یخچال نگهداری کنید.
هلو را به شکل های مختلف مصرف کنید
علاوه بر اینکه می توانید هلو را به شکل تازه و به عنوان میوه مصرف کنید، امکان مصرف آن به صورت پخته و گریل شده نیز وجود دارد. به علاوه می توانید هلو را در مخلوط کن همراه با شیر یا ماست بخورید.
دیگر اعضای خانواده هلو
پوست هلو حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است. فقط قبل از مصرف حتما هلو را تمیز بشویید تا هر گونه میکروبی را از روی پوست آن تمیز کنید. اگر بافت پوست هلو را دوست ندارید، می توانید شلیل بخورید. شلیل هم در حقیقت هلو است که ژن آن کمی متفاوت است.
8 دلیل برای خوردن هلو!
مردان بیشتر هلو بخورند!