این گیاه بیشترین قدرت را در کاهش کلسترول دارد!

atoosamirzavandi
سیر پرخاصیتی است که یکی از فواید آن کاهش کلسترول می باشد. علاوه بر کاهش کلسترول، ستر به علت خاصیت آنتی باکتریالی در درمان عفونت ها بسیار موثر است.

گیاه سیر دارا ی خواص زیادی برای سلامتی است اما طبق تحقیقات اخیر نسبت به گیاهان دیگر در کاهش کلسترول بهتر عمل می کند. در این مقاله ضمن بررسی این قدرت سیر در کاهش کلسترول، به معرفی دیگر مواد خوراکی کاهنده کلسترول پرداخته ایم.

«تاثیر گیاهان در کاهش چربی خون یکسان نیست».

یک متخصص گیاهان دارویی گفت: بیشتر گیاهان (سبزی‌ها و میوه‌ها) به علت فیبر و الیافی که دارند، باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون می‌شوند. البته تاثیر گیاهان در کاهش چربی خون یکسان نیست، تاثیر برخی از آنها بیشتر است و به دلیل خاصیتی که در کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون دارند، برای تهیه دارو استفاده می‌شوند.

سیر بهترین کاهش دهنده ی کلسترول
دکتر محمد صالحی افزود: دربین گیاهان، سیر بیشترین قدرت را در کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون دارد و بیش از صد صنعت داروسازی در دنیا از سیر، فرآورده‌های دارویی تهیه کرده‌اند. سیر علاوه بر کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید، خاصیت ضد میکروبی و ضد ویروسی دارد و فشارخون و قند خون را کاهش می‌دهد و خون را رقیق می‌کند.
وی تصریح کرد: البته سیر تازه از سیر پخته بهتر اثر می‌کند. اثر سیر ترشی نیز مانند سیر تازه است.

میوه زیتون و روغن آن هم کلسترول را کاهش می‌دهد. سال‌هاست مشخص شده است که روغن زیتون چربی خون را کاهش می‌دهد.

دیگر کاهنده های کلسترول

سال‌هاست مشخص شده است که روغن زیتون چربی خون را کاهش می‌دهد.
استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: سه نوع نوشیدنی کاهش‌دهنده فشار خون، کلسترول و تری‌گلیسرید، شامل آب گوجه‌فرنگی، آب انار و آبغوره می‌باشد.
این نوشیدنی‌ها می‌توانند بین وعده‌های غذایی یا همراه غذا مصرف شوند.
وی یادآور شد: آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش و گریپ‌فروت نیز از میوه‌هایی هستند که مصرفشان هم به صورت آبمیوه و هم میوه تازه، چربی و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
همچنین کدو حلوایی، جعفری، پیاز، جو، فلفل سبز، بادمجان و عدس نیز از جمله مواد غذایی هستند که به کاهش تری‌گلیسرید و کلسترول خون کمک می‌کنند.
البته باید دقت داشته باشید، این گیاهان باید به مقدار متناسب مصرف شود و روش طبخ‌شان نیز مورد توجه قرار گیرد.

با مرچ سیاه به جنگ چربی بروید

مرچ سیاه به دلیل داشتن ماده‌ی «پپرین» که موجب طعم تند مرچ می‌شود، تشکیل سلول‌های جدید چربی را متوقف می‌کند و خاصیت ضد چربی دارد. تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که مرچ سیاه علاوه برداشتن مزیت‌های بسیار برای سلامتی، میزان چربی جریان خون را کاهش می‌دهد. اکنون محققان طی تحقیقات آزمایش‌گاهی و مدل‌های کامپیوتری دریافتند که «پپرین» در فعالیت ژنی که مسئول کنترول تشکیل سلول‌های جدید چربی است، دخالت می‌کند. «پپرین» هم‌چنین ممکن است فعالیت‌های زنجیره‌ای میتابولیکی که در حفظ کنترول چربی نقش دارد را هدف قرار دهد. پژوهش‌گران معتقدند که این یافته باعث استفاده‌ی وسیع از عصاره‌ی پپرین یا مرچ سیاه در جنگ با چربی و سایر بیماری‌های مربوطه خواهد شد.

معجزه های خوردن سیر به صورت ناشتا

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ