مناسب ترین فاصله بین عقد و عروسی چند ماه است؟

sahar.d
دوران عقد بهترین زمان برای شناخت بیشتر افراد از یکدیگر است اما طولانی شدن بیش از حد آن گاهی تاثیر منفی بر رابطه می گذارد.

دوران عقد یکی از شیرین ترین دوران در طول زندگی زناشویی است. دختر و پسر در این دوران شور و هیجان بسیاری برای عاشقی و شروع زندگی مشترک پر هیجان در کنار یکدیگر دارند. اما گاهی طولانی شدن بیش از حد این دوران از لذت های آن می کاهد و سبب دلسردی و بلاتکلیفی طرفین می شود. به همین دلیل بسیار مهم  است که با درایت خانواده ها و برنامه ریزی درست این دوران بیش از اندازه طولانی نشود. در این مطلب سعی داریم مهمترین مسایل درمورد این دوران و فاصله مناسب بین عقد و عروسی را در اختیارتان بگذاریم.

مناسب ترین فاصله بین عقد و عروسی

 زمان خاصی برای این موضوع نمی‌توان تعیین کرد به طوریکه نمی‌توان یک حداقل و یک حداکثر را درنظر گرفت چرا که فرهنگ و آداب و رسوم افراد متفاوت است، نه افراط و نه تفریط را باید مبنا قرار داد چرا که اگر مدت زمان عقد طولانی شود، خستگی به همراه دارد و ممکن است در طرفین تردید ایجاد شود.

عقد زمانی اتفاق می‌افتد که طرفین با توجه به آشنایی کسب شده در زمان خواستگاری و نامزدی از یکدیگر بخواهند آن را تقویت کنند بنابراین با آمادگی بهتر برای عروسی اقدام می‌کنند بر همین اساس زمان معقول آن حدود 3 تا 6 ماه است، اما بهتر است از یک‌سال تجاوز نکند

در این مدت دختر و پسر می توانند خصوصیات شخصیتی، اجتماعی، خانوادگی و… فرد مقابل را بشناسند و تصویر روشنی از زندگی مستقل خود در آینده به دست آورند. البته عوامل دیگری مانند تیزهوشی همسران جوان، روابط عمومی بالا و صداقت نیز می تواند به آنها کمک کند که در مدت زمان بسیار کوتاهی به درک و شناخت دقیق از یکدیگر برسند.

فاصله زمانی بین عقد و عروسی بستگی به میزان شناخت افراد و خانواده‌ها از یکدیگر دارد. بع عقیده کارشناسان خانواده، آشنایی از زمان خواستگاری تا حتی پس از ازدواج هم ادامه دارد و نمی‌توان از همه لحاظ طرف مقابل را قبل از ازدواج شناخت چرا که یکسری از شناخت‌ها پس از ازدواج حاصل می‌شود.

معایب طولانی شدن دوران عقد

این شرایط معمولا دختر و پسر در برزخ بین زندگی متأهلی و زندگی مجردی قرار می‌گیرند، از سویی باید همان وظایف و مسئولیت‌های خانه پدری را انجام دهند و از سوی دیگر مسئولیت مضاعفی را نسبت به فرد دیگری به عنوان همسر پذیرفته‌اند. ضمن آن که هر دو خانواده توقعات خاص خود را داشته و انتظار دارند عروس یا داماد، نقش خود را به بهترین نحو انجام دهد که این حالت احساس ناخوشایندی را به همسران منتقل می کند.

از دیگر معایب طولانی شدن دوران عقد می‌توان به دلسردی همسران از یکدیگر اشاره کرد چرا که طولانی شدن این دوران مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده و در نتیجه باعث دوری و سرد شدن طرفین از یکدیگر و زندگی مشترکشان می‌شود.

رفت وآمدهای دوران عقد طولانی، ممکن است بین اعضای خانواده تنش هایی ایجاد شود. علاوه بر این بار اقتصادی این رفت و آمدها ممکن است فشار مضاعفی برای برخی خانواده ها ایجاد کند و زمینه ساز نارضایتی و ناراحتی آنها باشد.

بهترین و مناسب‌ترین کار برای ازدواج را زمان دادن به خواستگاری و عقد است. با این کار تلاش جدی‌تری صورت می‌گیرد تا افراد در زمان معین وارد زندگی مشترک زناشویی شوند.

منبع: الودکتر

عوامل موثر بر طولانی شدن دوره عقد

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ