درمان سریع کم خونی با چند خوراکی خوشمزه

faateme1366
کم خونی بین خانم های ایرانی بسیار شایع است. به همین دلیل برای شما درمان سریع کم خونی با چند خوراکی خوشمزه را آورده ایم تا به مرور زمان بهبود یابید.

 

برای درمان کم خونی یا آنمی راه های زیادی موجود است از دارو گرفته تا در مراحل آخر تزریق، اما در این مطلب برای شما درمان سریع کم خونی با چند خوراکی خوشمزه را گردآوری کردیم که امیدواریم موثر باشد.

 

علائم کم خون ها

همه ما با کم‌خونی یا آنمی، شرایطی که در آن تعداد گلبول‌های قرمزخون به پایین‌تر از سطح عادی افت می‌کند، آشنا هستیم. با رژیم غذایی مناسب می‌توان تا حد زیادی بر این مشکلات غلبه کرد.

افرادی که از این شرایط رنج می‌برند به‌طور معمول ظاهری رنگ پریده و ضعیف دارند و تنگی‌نفس، کاهش اشتها و خستگی را تجربه می‌کنند.دلایل مختلفی مانند کمبود موادمغذی، بارداری، سرطان، اختلالات مرتبط با مغز استخوان یا کلیه، و قاعدگی می‌توانند زمینه‌ساز ابتلا به کم‌خونی شوند.

 

بدن انسان به میزان مشخصی از اکسیژن برای ارائه عملکرد درست نیاز دارد، اما از دست رفتن خون ظرفیت حمل اکسیژن را کاهش می‌دهد، که می‌تواند آسیب جدی به سلامت ما وارد کند.به‌طور میانگین، مقدار استاندارد هموگلوبین در یک مرد بزرگسال ۱۴-۱۸ g/dl بوده و این دامنه برای زنان ۱۲-۱۶ g/dl است.

 

در صورتی که آزمایش خون سطوح پایین هموگلوبین را گزارش کند، باید به‌سرعت با پزشک خود مشورت کنید. وی ممکن است مصرف مکمل‌آهن برای جبران کمبود موجود را تجویز کند.جدا از مصرف مکمل‌ها، برخی موادغذایی نیز می‌توانند به بهبود سطوح خون در بدن کمک کنند، که در ادامه با برخی از آنها بیشتر آشنا می‌شوید.

 

 

درمان کم خونی با سبزیجات سبز

سبزیجات سبزبرگ منبع خوبی برای فولات هستند، که به خونسازی طبیعی و افزایش سطوح هموگلوبین کمک می‌کنند. سبزیجاتی مانند اسفناج، برگ شنبلیله و گوجه‌فرنگی برای بیماران مبتلا به کم‌خونی مفید هستند. برای جبران کمبودآهن این قبیل سبزیجات را می‌توانید به رژیم‌غذایی روزانه خود اضافه کنید. همچنین، مصرف بروکلی را فراموش نکنید زیرا سرشار از آهن، منیزیم، ویتامین‌های A و C است.

 

درمان کم خونی با چغندر

یک لیوان آب‌چغندر حاوی ۱.۱ میلیگرم آهن است و به افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند. چغندر حاوی اسیدفولیک است، که میزان هموگلوبین را افزایش می‌دهد و سرشار از ویتامین C، پتاسیم، آهن و فیبر نیز است.

 

درمان کم خونی با لوبیای قرمز

حبوباتی مانند لوبیای قرمز، نخود و سویا منبع خوبی برای آهن و اسیدفولیک هستند و مصرف آنها به افزایش سطح شمارش هموگلوبین خون کمک خواهد کرد. افزون بر این، فولات و ویتامین C فواید سلامت بیشتری را ارائه می‌کنند.

 

درمان کم خونی با سیب‌زمینی شیرین

سیب‌زمینی شیرین از محتوای بالای ویتامین A سود می‌برد، که به افزایش گلبول‌های قرمز حامل اکسیژن کمک می‌کند.هرچه اکسیژن بیشتری در بدن حمل شود، تولید خون نیز افزایش می‌یابد. از این‌رو، افزودن سیب‌زمینی شیرین به رژیم‌غذایی روزانه اقدامی منطقی محسوب می‌شود.

 

درمان کم خونی با انجیر خشک شده

انجیرها را می‌توان به‌صورت تازه یا خشک شده مصرف کرد. انجیر خشک شده حاوی ویتامین‌ها و موادمعدنی مختلفی است، که از آن جمله می‌توان به ویتامین‌های A، B۱، B۲، B۳، B۶، آهن، منگنز، سلنیم و پتاسیم است. همچنین، آنها حاوی بتاکاروتن هستند و می‌توانند منبع خوبی برای کربوهیدارت‌ها، چربی‌ها و فیبرغذایی باشند.مصرف روزانه سه تا چهار انجیر خشک می‌تواند به افزایش تا ۲۵‌درصدی هموگلوبین کمک کند. افزون بر این، موادمعدنی موجود در این میوه سموم را از بدن دفع می‌کنند، از این‌رو، انتقال اکسیژن به اندام‌های مختلف تسهیل می‌شود.

 

درمان کم خونی با کشمش

کشمش از محتوای بالای آهن سود می‌برد. شما می‌توانید به مدت یک شب آنها را در آب خیس کنید و صبح روز بعد کشمش‌ها را مصرف کنید. کشمش بیشتر برای تزئین غذاها استفاده می‌شود، اما می‌تواند مقدار قابل توجهی موادمغذی به غذای شما اضافه کند.

 

درمان کم خونی با پرتقال

مقدار کافی از ویتامین C می‌تواند به جبران کمبود خون کمک کند. در نتیجه، اینکه توصیه می‌شود موادغذایی سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو، پاپایا، توت‌فرنگی، کیوی، گریپ‌فروت و غیره به رژیم‌غذایی اضافه شوند، چندان جای شگفتی ندارد.

 

درمان کم خونی با غلات کامل

جو، کوینوآ و جودوسر برخی از غلات کامل هستند، که می‌توانید به رژیم‌غذایی روزانه خود اضافه کنید. این غلات کامل سرشار از آهن هستند، که به افزایش سطح هموگلوبین کمک می‌کنند.

 

درمان کم خونی با مغزهای خوراکی

مغزهای خوراکی می‌توانند میان وعده‌های فوق‌العاده باشند. مغزهای خوراکی مانند بادام‌زمینی، بادام‌هندی، فندق و گردو سرشار از آهن هستند، که می‌تواند به بهبود سطح هموگلوبین در بدن کمک کند. آنها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه گزینه‌هایی سالم نیز محسوب می‌شوند. ۳۰ گرم از مغزهای خوراکی می‌تواند سه میلیگرم آهن در روز را تامین کند.

منبع: میزان

لاغری و درمان ناباروری با پیاز!

آیا خواص خرمای ارزان و گران تفاوتی دارد؟

پاکسازی کبد در سه سوت!

پاکسازی دستگاه گوارش به خوشمزه ترین روش!

سم زدایی بدن از کف پا در سه سوت!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ