واکسن آلزایمر کشف شد

atoosamirzavandi
واکسن آلزایمر توسط دانشمندی ایرانی کشف شد. اطلاعات بیشتر را با مطالعه این مقاله کسب کنید.

آلزایمر بدترین اتفاق ممکن در زندگی هر فردی می تواند باشد. هیچ چیزی تلخ تر از این مسئله نیست که رخ دادهای زندگی، افراد مهم زندگی و…. را به یاد نیاوریم. خوشبختانه دانشمندان این خبر را منتشر کرده اند مه توانستند واکسن آلزایمر را کشف کنند. در این مقاله دکتر الماسیان دانشمند ایرانی که ادعا می کند واکسن آلزایمر را کشف کرده است بیشتر آشنا خواهید شد.

کشف واکسن ضد آلزایمر

پایگاه خبری خرم آباد فردا نوشت ،دانشمند خرم آبادی مقیم آمریکا داروی جلوگیری از ابتلا به آلزایمر را کشف کرد.
دکتر بیژن الماسیان دانشمند خرم آبادی مقیم آمریکا موفق به کشف داروی جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر شد.

کاشف واکسن آلزایمر

دکتر الماسیان در خصوص این کشف گفت:این دارو،نوعی سوپر واکسن است که باعث جلوگیری از ابتلای انسان به آلزایمر خواهد شد.
این دانشمند ایرانی ادامه داد:ما با حمایت چند دانشگاه معتبر علمی در آمریکا،و همراهی یکی از دانشمندان آمریکایی مقیم نیویورک و یک گروه تحقیقاتی،با بهره گیری از توان علمی دو موسسه تحقیقاتی که مدیریت آن بر عهده من است،موفق به کشف این دارو شدیم و در حال حاضر مراحل تحقیقاتی و آزمایشگاهی آن رو به اتمام است و ظرف مدت۲سال آینده امیدواریم که این دورو به صورت فراگیر در دسترس مردم جهان،به ویژه مبتلایان به بیماری آلزایمر قرار گیرد.
کاشف واکسن آلزایمر گفت: داروهای موجود در بازارهای جهانی به هیچ وجه باعث درمان بیماران مبتلا به آلزایمر نخواهد شد اما با کشف این دارو باید بگویم که ما می خواهیم از پیشرفت آلزایمر جلوگیری کنیم و به نوعی،میزان گسترش آن را متوقف کنیم و یا سرعت تاثیرگذاری عوارض بر بیمار را تا حدی کاهش دهیم که شخص مبتلا،به دلیلی غیر از این بیماری بدرود حیات بگوید.به تعبیر دیگر،با توجه به اینکه بیماری آلزایمر در سنین بالا قربانی می گیرد،ما با کشف این دارو،به حدی روند تاثیر پذیری بیمار را کند می کنیم که فرد مبتلا،به دلیل کهولت سن از دنیا برود نه بیماری آلزایمر.
رئیس موسسه علوم مغزی آمریکا و مدیر موسسات تحقیقاتیAria Neurosciences و CaroGen Corporation افزود:با تحقیقات صورت گرفته گروه ما و دانشمندان دانشگاه”ای.ال”در تلاشیم تا داروی درمان بیماری هپاتیت و داروی ضد بیماری”زیکا”را نیز به تولید انبوه برسانیم.البته در خصوص این دو مورد فعلاً در مراحل اولیه به سر می بریم و آزمایشاتی بر روی حیوانات صورت داده ایم که نتایج مطلوبی در پی داشته است.
این دانشمند خرم آبادی در پایان گفت:امیدوارم بتوانم به عنوان یک لرستانی،کارهایی انجام دهم که اثرات مثبت بهداشتی برای مردم دنیا داشته باشد و در مسیر خدمت به جامعه انسانی گامی برداشته باشم.
سازمان بهداشت عمومی پیش‌بینی می‌کند تا سال ۲۰۶۰ تعداد افراد مبتلا به آلزایمر در ایالات متحده به حدود ۱۴ میلیون نفر خواهد رسید. بیماری آلزایمر یا بیماری فراموشی که به اختصار آلزایمر خوانده می‌شود، یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که به تدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود. بارزترین نوع از انواع مختلف زوال عقل اختلال حافظه‌ است. اختلال حافظه معمولاً به تدریج ایجاد شده و پیشرفت می‌کند. در ابتدا اختلال حافظه به وقایع و آموخته‌های اخیر محدود می‌شود ولی به تدریج خاطرات قدیمی هم آسیب می‌بینند.
منبع الودکتر
چگونه آلزایمر را از ابتدا تشخیص دهیم؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ