برخی بر این باورند که بالابردن هوش ممکن نیست و بهتر است زیاد روی آن تمرکز نکنید. اما در اینجا میخوانید که کارشناسان و آخرین پژوهشها دربارهی بالا بردن قدرت ذهن چه میگویند.
۱-مدیتیشن
فکرکردن حافظه را بهبود میبخشد، اندازهی مغز را افزایش میدهد و باعث میشود دو نیمکره همزمان با هم کار کنند و هوش هیجانی افزایش پیدا کند. به علاوه شرکت در یک دوره هشت هفتهای مدیتشن تاثیر قابل ملاحظهای بر کارکرد مغز دارد.
یک جای آرام و ساکت، مدیتیشن را آسانتر میکند. لازم نیست حتما در وضعیت خاصی قرار بگیرید، فقط راحت بنشینید، جوری که مجبور نباشید در حین تمرین تکان بخورید.
۲-بازی
محققان هنوز به دنبال این هستند که بدانند آیا تمرینهای مغزی هیچ تاثیر بلندمدتی بر عملکرد ذهن میگذارد یا خیر. پروفسور نیک هاسلم از دانشکده علوم روانی ملبورن میگوید: «مشکل اینجاست که انسانها با اینکه میتوانند خودشان را برای انجام یک کار مشخص تعلیم بدهند، به ندرت قادرند آن را به کارها و تواناییها دیگر تعمیم بدهند.»
اما تحقیقات جدید نشان میدهد احتمال افزایش قابل توجه هوش از طریق تمرین وجود دارد.
۳-استراحت
هیچ چیز سریعتر از بی خوابی، مغز را تخلیه نمیکند. پروفسور هاسلم میگوید: «استراحت کافی به معنی استفاده بهتر از مهارتهای شناختی است، زیرا خستگی، اضطراب و استرس با شفافیت ذهنی و تمرکز تداخل دارد.» سعی کنید هر شب حداقل هشت ساعت بخوابید.
۴-ورزش
ثابت شده که تمرینات فیزیکی – جوری که واقعا ضربان قلب را بالا ببرد – تاثیرات کوتاه و بلندمدتی روی مغز دارد. تحقیقات جدید دانشگاه پزشکی بوستون نشان میدهد فعالیت فیزیکی برای سلامت مغز مفید است. هورمونهایی که هنگام ورزش افزایش پیدا میکنند میتوانند حافظه و سرعت پردازش را بهبود ببخشند.
۵-ارتباطات
شرکت در شبکههای اجتماعی راهی فوقالعاده برای بالابردن معلومات و هوش اجتماعی شماست. بخش بزرگی از موفقیت در زندگی بر پایهی توانایی ساختن روابط فردی محکم و قوی است. قاطیشدن با افراد، نظرها و محیط های تازه، فرصت جدیدی برای رشد شما فراهم میآورد.
با این غذاها، IQ خود را بالا ببرید
(منبع: Health)
سارینا
عالی بود