فلیسیتی هافمن، بازیگر معروف سریال «زنان سرسخت» در مصاحبه با یک خبرگزاری گفت که با افسردگی دست و پنجه نرم میکند.
هافمن به تریبیون نیوز گفت: «من سه سال خیلی بد را گذراندم و آن ناامیدی و افسردگی عمیق مرا تغییر داد. زندگی من در فاصله ۲۸ تا ۳۱ سالگی امتحانی سخت بود. آن روزهای تاریک مرا عوض کرد. فکر میکنم حالا بهترم.
فلیسیتی گفت با عشق به خانوادهاش و از طریق گذراندن دورههای درمانی بهبود یافت. او گفت: «جوری افسرده شده بودم که دلم میخواست بمیرم، اینقدر بیرحم بود، فقط میخواستم بمیرم.»
او که سال گذشته همراه با جنیفر آنیستون در فیلم «کیک» بازی کرد، قبلاً در اوایل دهه ۲۰ سالگی زندگیاش فاش کرده بود که از بیماری بیاشتهایی و پرخوری رنج میبرد.
اگرچه او با فرازونشیبهای بیماری روانیاش درگیر است اما در طول این سالها حداقل یک مشوق ثابت داشته: رابطهاش با شوهرش ویلیام اچ. میسی.
افسردگی یکی از شایعترین بیماریهای روحی روانی جهان است، حتا اگر شما هم ندانید، یک تحقیق جدید این مدعا را اثبات کرده است.
اطلاعات جمعآوری شده از ۶/۹ میلیون بزرگسال و نوجوان از سراسر آمریکا نشان داده که نشانههای روانتنی افسردگی نسبت به تحقیق مشابهی در دههی ۱۹۸۰ افزایش یافته است.
دکتر جین توانگ، نویسندهی گزارش گفت: «مطالعات قبلی نشان داده بود که در سالهای اخیر مبتلایان به افسردگی بیشتری درمان شدهاند، اما این شاید به خاطر آگاهی بیشتر باشد.»
این مطالعه نشانگر افزایش علایم افسردگی است اما بیشتر مردم حتا نمیدانند که این علایم بر بیماری افسردگی دلالت دارند.
نشانههای افسردگی که بسیاری آن را گزارش دادهاند، اما نمیدانند که علایم افسردگی است، شامل موارد زیر میشوند:
۱- کم اشتهایی
۲- اختلال درخواب
۳- نداشتن تمرکز
۴- بیقراری
۵- احساس درهم شکستگی
دکتر توانگ گفت: «با وجود همهی این علایم وقتی مستقیما از افراد میپرسید که افسرده هستید یا نه، تمایلی ندارند که بگویند افسردهاند.»
نتایج این تحقیق نشان داد که در مقایسه با دههی ۱۹۸۰، جوانها در سال ۲۰۱۰، ۳۸ درصد بیشتر دچار مشکل حافظه بودند و اختلال در خوابشان ۷۴ درصد افزایش یافته است.
در حالی که داروهای ضدافسردگی شاید برای بعضیها موثر باشد، اما برای کسانی که علاوه بر افسردگی دچار مشکلات دیگری هم هستند، سودی ندارد.
(منبع: healthcare)
مطلب مرتبط:
نویسندگانی که بیماری روانی داشتند: ویرجینیا وولف