رابطهی جنسی یکی از لذتبخشترین فعالیتها برای انسان است، اما شرایطی وجود دارد که برای خواستههای جنسی زنان اختلال ایجاد میکند. در اینجا به برخی از دلایلی که بر این تمایلات تأثیر میگذارد اشاره میکنیم.
وضعیت هورمونی
در برخی شرایط ممکن است عدم تعادل هورمونی بر تمایلات جنسی زن تأثیر بگذارد. هرچند بلوغ و یائسگی میتوانند دلایل شاخصی باشند که حاصل تغییرات هورمونیاند، اما باید دانست که زنان در زندگیشان همواره در معرض تغییرات و نوسانات هورمونی هستند.
شرایط پزشکی
بسیاری از بیماریها و شرایط پزشکی میتواند بر میل جنسی اثر بگذارد. شرایطی مثل فشار خون بالا، چاقی، سرطان، و بیماریهای قلبی عروقی و عصبی.
داروها
از آنجا که عوارض دارویی، از جمله برخی داروهای ضدافسردگی و ضدتشویش، از شخصی به شخص دیگر فرق میکند، بنابراین میتوانند بر روی میل جنسی تأثیر بگذارند. قرصهای ضدبارداری که مسئول تنظیم وضعیت هورمونی دربدن شماست هم میتواند بر میل جنسیتان تأثیر داشته باشد.
دلایل روانشناختی
بسیاری از شرایط روانشناختی میتواند بر میل جنسی تأثیر بگذارد. مثلا یکی از ویژگیهای افسردگی، فقدان لذت است که به وضعیتی اطلاق میشود که نمیتوان از هیچ فعالیتی لذت برد و رابطهی جنسی هم جزو این فعالیتهاست.
عوامل استرسزا
گاهی اوقات چالشهای زندگی باعث میشود که رابطهی جنسی جزو بیاهمیتترین موارد در زندگی باشد. خستگی و غرق شدن در مسوولیتها میتواند باعث شود که میل جنسی زنان کم شده، بخصوص اگر سرپرست دیگران باشند و مجبور باشند که در وهلهی نخست به نیازهای دیگران توجه کنند.
(منبع: webmd)
خبر مرتبط:
نقش هورمون تستسترون در کاهش میل جنسی زنان