- کلینیک جراحی و زیبایی هستیا
- پوست، مو و زیبایی
- ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
- 1 دقیقه
از بهترین دستگاه های لیزر می توان به دستگاه «جنتل مکس پورو» ساخت کمپانی «کندلا» آمریکا است اشاره کرد. از مهمترین ویژگی های این دستگاه به سیستم خنک کننده آن می توان اشاره کرد که به صورت اسپری عمل می کند تا گرمای حاصل از امواج نور را کاهش دهد تا در حین لیزر احساس سوختگی و درد نداشته باشید. از دیگر مزیت های این دستگاه قابل تنظیم بودن امواج آن است که می تواند هر نوع مو با هر نوع ضخامتی را از بین ببرد و حتی برای پوست های تیره نیز جوابگویی بیشتر و بهتری دارد.
تشخیص دستگاه لیزر اصل از تقلبی
نوع دستگاه برای انجام دوره های لیزر برای از بین بردن موهای زائد به اندازه حضور پزشکان و تیم متخصص در این زمینه بسیار مهم است. برای تشخیص دستگاه اصل و تقلبی نمی توان راه حل درستی ارائه داد و حتی بیشتر پزشکان نیز از درک این مساله عاجز هستند زیرا در کشور هم دستگاه های تقلبی بسیار زیاد دیده می شود و هم دستگاه های دست دوم دیگر کشورها که با یک سرویس دهی کوچک دوباره وارد بازار ایران شده اند.
اما خوب است بدانید که هیچ ارزانی بی علت نیست و به دنبال تخفیف و مقایسه قیمت ها نباشید و برای اطمینان حتما به مراکز معتبر مراجعه کنید و همچنین می توانید با استعلام از شرکت پرتو درمان صمیمی نمایندگی رسمی کمپانی کندلا آمریکا در ایران مطمئن شوید دستگاه کندلا آن مطب و یا کلینیک اصل هست و یا خیر.
آیا با وجود مشکلات هورمونی می توان لیزر انجام داد؟
یکی از سوالات همیشگی برای انجام لیزر موهای زائد این است که موهای هورمونی نیز می تواند با لیزر از بین برود؟
خانم هایی که با موهای هورمونی دست و پنجه نرم می کنند حتما باید قبل از لیزر مشکلات هورمونی آن ها بررسی شود. زیرا در صورت عدم درمان، این مشکل را همیشه خواهند داشت و از طریق لیزر هیچ جواب قانع کننده ای را دریافت نخواهند کرد.
علل رشد موهای زائد در خانم ها می تواند به دلایل زیر باشد:
– دلایل ژنتیکی
– سندرم تخمدان پلی کیستیک
– استفاده برخی از داروها (مانند کورتیزون خوراکی، فنی توئین، ماینوکسیدیل و تستوسترون)
– تومور یا بیماری های غده فوق کلیه
– افزایش تستوسترون
– حتما قبل از انجام لیزر مشکلات هورمونی خود را با کلینیک مورد نظر در میان بگذارید.
آیا لیزر موهای زائد عوارض دارد؟
دستگاه های موهای زائد امواجی دارند که در پوست تولید گرما می کنند که منجر به غیرفعال شدن فولیکول مو و در نهایت مانع رشد مو می شود که در نتیجه عوارضی برای بدن ندارند. امواج مورد نظر فقط به لایه های سطحی پوست جذب شده و به هیچ عنوان باعث جهش سلولی نمی شود. عمق نفوذ امواج لیزر فقط تا ریشه مواست و حتی در دستگاه الکساندرایت این عمق 3 میلیمتر است. فراموش نکنید اگر دستگاه های لیزر موهای زائد حتی یک درصد خطر بیماری هایی مثل سرطان را تشدید می کردند (حتی یک مورد گزارش در دنیا) در اولین اقدام تولید آن توسط سازمان غذا و دارو ایالات متحده متوقف می شد.
آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می شود؟
برخی افراد برای لیزر ناحیه بیکینی خود ترس دارند که شاید در آینده توانایی باردار شدن را از آنها بگیرد!
اما با توضیحاتی که در قسمت های قبلی داده شد این امر مشخص شد که عمق نفوذ لیزر بسیار کم است و نمی تواند به بافت های بدن و دیگر مناطق آسیبی وارد کند پس جای نگرانی نیست.
لیزر موهای زائد دائمی است؟
نتایج مورد نظر برای اکثر افراد تا سالیان سال باقی می ماند اما برای برخی افراد نیاز است که جلسات یادآور برگزار شود تا فولیکول های مویی که تمایل به رشد دوباره دارند توسط لیزر از بین بروند.
برخی افراد از لیزر جواب نگرفته اند، دلیل چیست؟
برخی مراکز سیتم های نوری را با لیزر اشتباه گرفته اند و با سیستم های نوری (IPL) دوره های لیزر را انجام می دهند که به هیچ عنوان عملکرد لیزر الکساندرایت را ندارد و فقط نوعی پرتو تقویت شده هستند که به اشتباه گاهی به آنها لیزر هم می گویند. (معمولا در سیستم های نوری بر روی سطح بدن از ژل استفاده می شود.) دستگاه های IPL – E light – SHR و… از انواع سیستم های نوری هستند.
جراحي های : بيني،پروتز گونه، پروتز سينه، ماموپلاستي (کوچک کردن سینه)، ليفت سينه ابدومينوپلاستي (ليفت شكم)، پيكرتراشي و فرم دهي به بدن تزريق ژل و بوتاكس، تزريق چربي به صورت...
سوالات خود را از دکتر بپرسید
سوالات خود را از کلینیک جراحی، زیبایی و لیزر هستیا بپرسید
02122206562
فاطمه سیف زاده
با سلام برای روشن تر شدن پوستم چکار کنم کرم و صابون خوب معرفی کنید
alo_admin
سلام من سه ماهی هست ک ریزش مو دارم یه هفته پیش آزمایش گرفتم که کم کاری تیروئید دارم آیا موهایی که بر اثر کم کاری تیروئید ریختن مجددا رشد می کنند؟
alo_admin
استفاده ا زروش میکرونیدلینگ آیا چروک های سطحی پوست را درمان میکند؟
alo_admin
أيا ليزربرای غدهنو رو فیبرو ماتوز ولکه ها وتوده وغده های آن ضرر دارد؟