ماجرای ایموجی چیزبرگر
یک ماجرای جالبی که اخیرا راه اندازی شده است ایموجی چیزبرگرها در برند های مختلف گوشی می باشد.داستانی که نشان می دهد هر برند ایموجی چیزبرگر را متفاوت از برند دیگر آماده کرده اند.اما در این میان چیزبرگر گوگل اصلا مناسب میل کردن نیست و این موضوع شاید کم اهمیت مدیر گوگل را درگیر چالشی نموده است که گفته می شود خود مدیر گوگل شخصا قرار است به این موضوع رسیدگی کند.
شروع ماجرای ایموجی چیزبرگر:
بِیکدَل در توییت خود نوشته بود: «فکر کنم باید راجع به دلیل قرارگیری پنیر زیر برگر در اموجی چیزبرگر گوگل، در حالی که اپل پنیر را روی برگر قرار داده صحبت کنیم.» این توییت باعث شد بسیاری از کاربران نسبت به نحوه چیدمان محتویات چیزبررگر در اموجی های مختلف توجه کنند و بحث های زیادی در این زمینه شکل بگیرد. حال ببینیم که شرکت های مختلف چه رویکردی نسبت به اموجی چیزبرگر خود داشته اند
چیزبرگر Apple
نحوه قرارگیری محتویات در چیزبرگر اپل منطقی به نظر می رسد، چرا که حضور کاهو زیر برگر از شل شدن نان جلوگیری کرده و گذاشتن پنیر روی برگر داغ نیز به آب شدن و پدید آوردن منظره اشتها آور کمک می کند
چیزبرگرgoogle
اما چیدمان گوگل اصلاً جالب نیست و با قرارگیری پنیر بین نان زیری و برگر، علاوه بر شل شدن نان، با چکیدن پنیر آب شده روی دست مواجه می شویم که تجربه چندان خوبی نخواهد بود.
چیزبرگر Microsoft
احتمال شل شدن نان در چیزبرگر مایکروسافت (که با فرمول مک دونالد چیده شده) نیز وجود دارد اما این شرکت با قرار دادن پنیر روی برگر، از تماس مستقیم پنیر و نان جلوگیری کرده و در این زمینه یک قدم از گوگل جلو افتاده است.
چیزبرگر Sumsung
در این بین سامسونگ چیدمان متفاوتی را انتخاب کرده و در یک حرکت عجیب، بین برگر و پنیر یک لایه کاهو قرار داده که مسلماً فرآیند آب شدن پنیر را به تعویق خواهد انداخت.
چیزبرگز LG
شرکت کره ای دیگر این لیست یعنی ال جی از رویکردی مشابه با مایکروسافت استفاده کرده اما بنا به دلایل نامعلومی، گوجه فرنگی را از محتویات چیزبرگر خود حذف نموده است
چیزبرگر HTC
در نهایت HTC را داریم که مانند ال جی، از گوجه فرنگی صرف نظر کرده اما در اقدامی دست و دل بازانه، یک برگر اضافه به محتویات چیزبرگر خود افزوده تا با یک دابل چیزبرگر (یا چیزبرگر دوبل) از کاربران خود پذیرایی کند.
لازم به ذکر است که بر اساس اطلاعات اموجی پدیا، اموجی همبرگر (که به دلایل مشخصی به اموجی چیزبرگر مشهور شده) نخستین بار در استاندارد Unicode 6.0 سال 2010 تأیید شد و در سال 2015 به لیست Emoji 1.0 اضافه شد، و هر کمپانی اجازه دارد از چیدمان دلخواه خود برای اموجی چیزبرگر استفاده کند.
گفتنی است «ساندار پیچای» مدیر عامل گوگل نسبت به مسئله اموجی چیزبرگر واکنش جالبی داشته و در توییتی اظهار کرده: «ما همه چیز را رها می کنیم تا به این مسئله رسیدگی کنیم:) البته اگر همه روی نحوه صحیح انجام کار توافق کنند