جمعه سیاه در ایران
جمعه ی سیاه آخرین جمعه ی ماه نوامبر در خارج از ایران است که دراین روز فروشگاههای اینترنتی اجناس خود را با تخفیف عرضه می کنند. تخفیف در جمعه ی سیاه به ایران هم وارد شد و روز 3آذر 96 بسیاری از فروشگاههای اینترنتی اجناس خود را با تخفیف عرضه کردند که به گفته خبرگزاری های داخلی کاربران از وضعیت جمعه ی سیاه در ایران راضی نبودند و مشکلاتی در خرید آنها به وجود آمده بود. برای اطلاع از آخرین وضعیت جمعه ی سیاه در ایران این خبر را بخوانید.
وضعیت جمعه سیاه در ایران
به نقل از سایت باشگاه خبرنگاران جوان، دو سایت و فروشگاه اینترنتی مشهور داخلی نیز اقدام به حراج کالاهای خود با قیمت هایی بعضا باورنکردنی کردند.
اما نکته جالب ماجرا این بود که درست زمانی که قرار بود حراج جمعه ی سیاه به روی مشتریان باز شود و آنها درخواست های خود را ثبت کنند ناگهان سایت برای دقایقی به دلایل نامشخص از دسترس کاربران خارج شد. هرچند که مسئولان این دو فروشگاه مشهور در صفحه رسمی سایت خود اعلام کردند که به دلیل ترافیک بالا دسترسی به سایت برای کاربران مقدور نیست اما در این بین نکات جالب توجهی نیز به چشم میخورد.
به گفته برخی از کاربران محصولات و پیشنهادات ویژه این دو سایت به شکلی عجیب و در زمانی که سایت از دسترس خارج شده بود تمام میشد، چرا که وقتی کاربران بعد از قطعی ابتدایی سرانجام توانستند وارد سایت شوند تا از پیشنهادات ویژه بهرهمند شوند، سایت به آنها پیام « اتمام موجودی » میداده است. حال این موضوع نارضایتی کاربران این فروشگاهها را برانگیخته است که چگونه زمانی که سایت به دلیل ترافیک بالا، به اصطلاح « Down » بوده است؛ عده ای توانسته اند وارد آن شوند و پیشنهادات ویژه را خریداری کنند.
نکته قابل ذکر دیگر که کاربران فضای مجازی نیز بسیار به آن اشاره کرده اند، این است که قیمت اصلی بعضی از کالاها اندکی بیشتر از حد معمول اعلام میشود و سپس بر روی آنها تخفیف اعمال میشود. برای مثال نوعی عطر مشخص در سایت اول بدون تخفیف 55 هزار تومان ذکر میشود، اما در سایت دوم قیمت اصلی همان عطر 80 هزار تومان ذکر میشود و با تخفیف 50 درصدی به 40 هزار تومان میرسد که بسیار عجیب است و موجب خشم کاربران این سایت ها شده است.
گفتنی است؛ کالاهایی که در این فروشگاه ها برای حراج قرار گرفته اند، آنچنان کالاهای پرطرفداری نیستند و به ندرت کالاهای انگشت شمار معروف و پرطرفدار برای حراج قرار میگیرند.
البته ممکن است که تعدادی از کاربران از خرید خود راضی باشند اما این نوع از حراجی و فروش کالا هیچ شباهتی با « بلک فرایدی » یا جمعه ی سیاه اصلی که در کشورهای دیگر برگزار میشود ندارد و همانطور که مشاهده میشود نارضایتی شدید کاربران ایرانی را به دنبال خواهد داشت.
در ادامه نیز نمونه هایی از واکنش کاربران به کیفیت پایین و وضعیت جمعه ی سیاه فروشگاه های اینترنتی مشهور ایرانی در صفحات اجتماعی را مشاهده میکنید :